Automatikus bejelentkezés
belépés

Polaritas Kft.

Budapest
1158 Őrjárat u. 27/A.

telefon: 256-4316
fax: 256-3608
e-mail: polaritas@polaritas.hu

Weboldal: http://www.polaritas.hu

Cégleírás:
Gazdasági társaságunk 1991. augusztusában alakult villamosipari gépek és berendezések javítása alap-profillal.

Elsősorban a villamosenergia-ipar termelő- és szolgáltató szervezetei részére végzünk komplex szolgáltatási tevékenységet: hálózatkiesés esetén alkalmazott biztonsági rendszereket megtápláló ipari akkumulátortelepeket és az ezekkel egy rendszert képező akkumulátortöltőket telepítünk, karbantartunk, vizsgálunk. Ilyen rendszerek találhatók például a transzformátorállomások egyenáramú segédüzemében, telefonközpontok, rádió és mikrohullámú adóberendezések szünetmentes tápellátási rendszerében, egyéb biztonsági, technológiai és vészvilágítási rendszerekben.

Szakembereink felkészültsége és különböző cégeknél szerzett, 1986-tól számítható szakmai gyakorlatunk, bemutatott referenciamunkáink lehetővé tették, hogy társaságunk megalakulásától számítva igen rövid idő alatt, már 1992 januárjában megfeleljünk Európa egyik legnagyobb, professzionális minőségű akkumulátorgyártója a németországi VARTA Ag. által támasztott minőségi munkavégzési követelményeknek, amit a cég magyarországi leányvállalata részünkre garanciavállalási jogosítvánnyal honorált.

Ennek birtokában erőteljes piacépítésbe kezdtünk, melynek eredményeként a máig is legnagyobb bevételünket jelentő alapprofilunkban olyan cégeket tisztelhetünk megrendelőink között, mint az országos villamos alaphálózatot üzemeltető OVIT Rt.; az energia előállítók közül a Paksi Atomerőmű Rt., a Mátrai Erőmű Rt. és a Tiszai Erőmű Rt; az energiaszolgáltatók között az ÉMÁSZ Rt. és a Budapesti Elektromos Művek Rt; a nagy vegyipari társaságok közül a BORSODCHEM Rt.

Klímatelepítés:
Klímakészülék vásárlása még napjainkban sem kis beruházás, a megfelelo berendezés megválasztása nagy körültekintést igényel. Ingyenes szaktanácsadással illetve felméréssel próbálunk ebben segítséget nyújtani vásárlóinknak természetesen a telepítés helyszínén. A készülék kiválasztása után igyekszünk a leheto legolcsóbban és legrövidebb ido alatt felszerelni azt, hogy minél hamarabb élvezhessék a klimatizálás elonyeit.
Karbantartás:
A klímaberendezések meglehetosen sok port szívnak magukba. A hosszú élettartam biztosításának érdekében rendszeres tisztítást igényelnek. Az elso karbantartás ingyenes és felmérés jellegu, mivel a készülék elhelyezéstol és környezetétol függ a tisztítás ill. karbantartás gyakoriságának igénye.

Kulcsszavak: akkumulátor , akkumulátor és szárazelem , autóklíma-beépítés , autóklíma-berendezés , autóklíma-beszerelés , autóklíma-forgalmazás , autóklíma-szerviz , beltéri klíma , elem , épületklíma , háztartási klíma , irodaklíma , klíma , klímabeépítés , klímaberendezés , klímaberendezés beüzemelése , klímaberendezés gyártás , klímaberendezés javítása , klímaberendezés karbantartása , klímaberendezés szerelése , klímabeszerelés , klímafeltöltés , klímajavítás , klímakészülék , klímakivitelezés , klímarendszer , klímaszerelés , klímaszerviz , klímatechnika , klímatelepítés , szárazelem

Polaritas Kft. fotók