Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

klímaberendezés gyártás

kifejezésre
1

Klímaberendezés gyártás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Vilati Service Kft.

  Vilati Service Kft. - Klímaberendezés gyártás - Tudakozó.hu Vilati Service Kft. - Klímaberendezés gyártás - Tudakozó.hu Vilati Service Kft. - Klímaberendezés gyártás - Tudakozó.hu Vilati Service Kft. - Klímaberendezés gyártás - Tudakozó.hu Vilati Service Kft. - Klímaberendezés gyártás - Tudakozó.hu Vilati Service Kft. - Klímaberendezés gyártás - Tudakozó.hu

  3300 Eger, Cifrakapu u. 162.

  A Vilati 1970 óta a pályakonstrukciók, vezérlésváltozatok és kiegészítő egységek egész sorát dolgozta ki - szoros együttműködésben korábban a SCHMID, később a BRUNSWICK cégekkel - a teke és bowling automata berendezések területén, ezáltal vált Kelet-Európa vezető gyártójává.
  Erős gyártó bázisunk Egerben, széleskörűen kiépített szervíz hálózatunk az ország különböző pontjain várja, hogy teljesíthesse az Önök kéréseit, kívánságait.
  Sokoldalú kapcsolataink segítségével lehetőségünk van a legkedveltebb teke é...


  Részletek
 • 2. Polaritas Kft.

  1158 Budapest, Őrjárat u. 27/A.

  Gazdasági társaságunk 1991. augusztusában alakult villamosipari gépek és berendezések javítása alap-profillal.

  Elsősorban a villamosenergia-ipar termelő- és szolgáltató szervezetei részére végzünk komplex szolgáltatási tevékenységet: hálózatkiesés esetén alkalmazott biztonsági rendszereket megtápláló ipari akkumulátortelepeket és az ezekkel egy rendszert képező akkumulátortöltőket telepítünk, karbantartunk, vizsgálunk. Ilyen rendszerek találhatók például a transzformátorállomások egyenáramú segédüzemében...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak