Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

világítástechnikai tervezés

kifejezésre
1 | 2

Világítástechnikai tervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. L & L KFT.

  L & L KFT. - Világítástechnikai tervezés - Tudakozó.hu

  9026 Győr, Ady Endre u. 93.

  Cégünk 1991-ben alakult. Fő tevékenységünk: hang-, világítás-, videó-, színpadtechnika tervezése, kivitelezése, forgalmazása és rendezvények bonyolítása.


  Részletek
 • 2. DILACO LIGHTING Kft.

  7627 Pécs, Pósa Lajos u.98.

  Fő tevékenységünk fénytechnikai, világítástechnikai műszer és vezérlőberendezések gyártása, fényerőszabályozás, dimmerelés.
  Felhasználási területek:
  Fény,- színpadtecnika és épületelektronika.
  Konferenciaközpontok, hotelek, színházak, kórházak, iskolák, lakóépületek, családi házak, állattartó telepek, stb...fényerőszabályozásához energiatakarékos világítástechnikai eszközök gyártása.


  Részletek
 • 3. Huni-Lux Kft.

  1097 Budapest, Vaskapu u. 43-45.

  Elsősorban beltéri közületi világítótestek gyártásában és forgalmazásában vagyunk érdekeltek, de kínálatunk kiterjed a lakossági igényeket is kielégítő egyes lámpatest családokra és a kültéri világítótestek speciális csoportjára is.


  Részletek
 • 4. Eger Team Kft.

  3300 Eger, Kisasszony u. 34.

  Cégünk villamos- és telekommunikációs hálózatok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Szunvill Bt.

  2040 Budaörs, Nyár utca 20.

  Cégünk a villamosipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 6. Marvil Bt.

  1028 Budapest, Attila utca 27.

  A Marvil Világítástechnikai és Kereskedelmi Bt. lámpatestek forgalmazásával, világítástechnikai tervezéssel és szaktanácsadással foglalkozik. Tevékenységünkkel, szolgáltatásainkkal és termékeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik új házat építenek, otthonukat felújítják és ehhez korszerű, minőségi lámpatestekre, összehangolt, megtervezett világításra van szükségük.


  Részletek
 • 7. Micro-Licht Világítás-Technikai Stúdió Kft.

  6000 Kecskemét, Jókai u. 16.

  Cégünk 1991 óta folyamatosan jelen van a hazai világítástechnikai piacon. Saját gyártással, tervezéssel és kivitelezéssel állunk megbízóink rendelkezésére. Belsőépítészek egyedi elképzelései alapján is. Vállaljuk családi házak, lakások, üzletek, irodák világításának szakszerű megtervezését az egyedi igények figyelembe vételével.


  Részletek
 • 8. Intercon Kft.

  1118 Budapest, Törökugrató u. 14.

  Társaságunk európai gyártók képviseletét látja el, igény szerint tervez és gyárt is lámpatesteket. Fénytechnikai tervezés, látványtervek készítése segíti partnereinket a választásban.


  Részletek
 • 9. Makett Kft

  1113 Budapest, Bartók Béla út 152/c


  Részletek
 • 10. Vill-Master 95 Kft.

  8693 Lengyeltóti, Batthyány tér 1.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak