Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

világítástechnikai kivitelezés

kifejezésre
1

Világítástechnikai kivitelezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bond 79 Kft.

  1213 Budapest, Erdősor u. 157.

  Villamoshálózatát megtervezzük, kivitelezzük.


  Részletek
 • 2. DILACO LIGHTING Kft.

  7627 Pécs, Pósa Lajos u.98.

  Fő tevékenységünk fénytechnikai, világítástechnikai műszer és vezérlőberendezések gyártása, fényerőszabályozás, dimmerelés.
  Felhasználási területek:
  Fény,- színpadtecnika és épületelektronika.
  Konferenciaközpontok, hotelek, színházak, kórházak, iskolák, lakóépületek, családi házak, állattartó telepek, stb...fényerőszabályozásához energiatakarékos világítástechnikai eszközök gyártása.


  Részletek
 • 3. Huni-Lux Kft.

  1097 Budapest, Vaskapu u. 43-45.

  Elsősorban beltéri közületi világítótestek gyártásában és forgalmazásában vagyunk érdekeltek, de kínálatunk kiterjed a lakossági igényeket is kielégítő egyes lámpatest családokra és a kültéri világítótestek speciális csoportjára is.


  Részletek
 • 4. A-Light Kft.

  1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 54.

  Az A-Light Kft. 1993-as megalakulása óta az egyik legnagyobb magyar lámpagyártó és nagykereskedő cég. Értékesítési forgalmunk 90%-a a nagy nemzetközi áruházláncok magyarországi áruházaival bonyolódik, ezen kívül kisebb-nagyobb boltokba szállítunk az ország egész területén. A gyártás részben Magyarországon, részben Kínában történik.


  Részletek
 • 5. Eger Team Kft.

  3300 Eger, Kisasszony u. 34.

  Cégünk villamos- és telekommunikációs hálózatok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Regivill Kft.

  1184 Budapest, Széchenyi utca 76

  Cégünk a villamosipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. Intercon Kft.

  1118 Budapest, Törökugrató u. 14.

  Társaságunk európai gyártók képviseletét látja el, igény szerint tervez és gyárt is lámpatesteket. Fénytechnikai tervezés, látványtervek készítése segíti partnereinket a választásban.


  Részletek
 • 8. Konverta Gyár Kft.

  1135 Budapest, Béke utca 21-29.

  Cégünk a világítástechnika terén tevékenykedik, ezen belül nagy hangsúlyt fordítunk a világítástechnikai elemek vizsgáló-ellenőrző és vezérlő rendszereinek és berendezéseinek tervezésére, gyártására és karbantartására. Ezenkívül különleges világítástechnikai berendezések tervezésével, gyártásával is foglalkozunk.


  Részletek
 • 9. La Belle Kft.

  1095 Budapest, Soroksári út 60.


  Részletek
 • 10. TRIFORM Neon Kft.

  1143 Budapest, Őrnagy utca 4.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak