Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

világítástechnikai alkatrész

kifejezésre
1

Világítástechnikai alkatrész keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Engel Hungária Kft.

  Engel Hungária Kft. - Világítástechnikai alkatrész - Tudakozó.hu

  9155 Lébény, Dózsa Gy. u. 109.

  Hosszú évek óta szállítunk jónevű cégeknek, akik a közúti, vasúti járműgyártás, vagy a gép- és berendezésgyártás területén működnek. Gyártunk továbbá alkatrészeket villamosmotorokhoz, árnyékolástechnikai, világítástechnikai eszközökhöz, valamint ipari mérlegekhez.
  Alumínium kokillaöntvényekre specializáltuk magunkat melyek súlya 10 g-tól 15 kg-ig terjed. Németországi öntödénk különleges öntvényei elérik az 50 kg-os súlyt, a nagyméretu alkatrészek akár 1,5 m hosszúságúak is lehetnek. Alkalmazzuk az összes j...


  Részletek
 • 2. DILACO LIGHTING Kft.

  7627 Pécs, Pósa Lajos u.98.

  Fő tevékenységünk fénytechnikai, világítástechnikai műszer és vezérlőberendezések gyártása, fényerőszabályozás, dimmerelés.
  Felhasználási területek:
  Fény,- színpadtecnika és épületelektronika.
  Konferenciaközpontok, hotelek, színházak, kórházak, iskolák, lakóépületek, családi házak, állattartó telepek, stb...fényerőszabályozásához energiatakarékos világítástechnikai eszközök gyártása.


  Részletek
 • 3. Pedaloman Bringabolt

  1131 Budapest, Balzsam u. 1.

  Cégünk kerékpár forgalmazással és- javítással foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak