Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

tartályjavítás

kifejezésre
1

Tartályjavítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mihócza és Fia Tüzeléstechnikai és Épületgépészeti Kft.

  Mihócza és Fia Tüzeléstechnikai és Épületgépészeti Kft. - Tartályjavítás - Tudakozó.hu Mihócza és Fia Tüzeléstechnikai és Épületgépészeti Kft. - Tartályjavítás - Tudakozó.hu Mihócza és Fia Tüzeléstechnikai és Épületgépészeti Kft. - Tartályjavítás - Tudakozó.hu Mihócza és Fia Tüzeléstechnikai és Épületgépészeti Kft. - Tartályjavítás - Tudakozó.hu Mihócza és Fia Tüzeléstechnikai és Épületgépészeti Kft. - Tartályjavítás - Tudakozó.hu Mihócza és Fia Tüzeléstechnikai és Épületgépészeti Kft. - Tartályjavítás - Tudakozó.hu Mihócza és Fia Tüzeléstechnikai és Épületgépészeti Kft. - Tartályjavítás - Tudakozó.hu Mihócza és Fia Tüzeléstechnikai és Épületgépészeti Kft. - Tartályjavítás - Tudakozó.hu

  1045 Budapest, Elem u. 5-7.

  Cégünk az épületgépészet terén szivattyú- és tartálykorszerűsítéssel, homokfúvással és tüzeléstechnikával foglalkozik.
  Cégünk tevékenységi köre: elsősorban hőtermelő és hőhasznosító berendezések javításával, karbantartásával és gyártásával kapcsolatos.
  Nyitvatartás:H-P:8-17
  Sz-V:Zárva


  Részletek
 • 2. Pirotechnika Kft.

  Pirotechnika Kft. - Tartályjavítás - Tudakozó.hu

  2890 Tata, Baji ut 6.

  Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kazánüzemi karbantartás, valamint a gépészeti hőszigetelés és fémlemezzel történő burkolás területén. Hatékony és működőképes minőségrendszert vezettünk be, és tartunk fenn, mely megfelel az ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek. Jelenleg mintegy 20 fővel dolgozunk. Szakembereink lakatos, csőszerelő, bádogos, illetve minősített hegesztői szakvizsgákkal rendelkeznek.


  Részletek
 • 3. GRP Plasticorr Kft.

  1097 Budapest, Illatos út 7.

  Társaságunk elhivatottsága az ipari és a természetes környezet harmóniájának megteremtése. Sok-sok éve dolgozunk azon, hogy az ellentmondás az ember által működtetett- és a teremtett világunk között feloldható legyen. Gyakorta árral szembeni a küzdelem, hiszen a környezetünk védelmét szolgáló eljárásaink - bár a hagyományos módszerekkel összehasonlítva gyorsan megtérülő beruházások - igazi hasznát gyermekeink és unokáink fogják élvezni.


  A kizárólag saját kutató-fejlesztő munkánk eredményeire épülő eljá...


  Részletek
 • 4. Geoprotect Kft.

  1116 Budapest, Temesvár u. 20.

  A GEOPROTECT Környezetvédelmi, Építoipari és Szolgáltató Kft. az 1995. óta muködo GEOPROTECT Bt. átalakulásával, annak teljes köru jogutódjaként 1997. elején jött létre. Cégünk elsosorban a környezetszennyezések felmérésében, mentesítési kivitelezések végzésében, hulladéklerakók építési, szigetelési és szerelési munkáiban muködik közre.
  Sikeresen vettünk részt több nagy hulladéklerakó áramellátási és gépészeti munkáiban, depóniák és víztároló medencék komplex szigetelési feladatainak (szenzor, HDPE fólia) ...


  Részletek
 • 5. Pannon Petróleum Szénhidrogénipari Szolgáltató Kft.

  8981 Gellénháza, Kossuth Lajos u. 2-4.

  Cégünk kenőanyagok kereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 6. LoTTisz Építőipari Kft.

  4400 Nyíregyháza, Szarvas út 1-3.

  Cégünk alpintechnikával, acélszerkezet gyártással, szereléssel, korrózióvédelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Mechaplan

  8100 Várpalota, Cseri út 21.

  Fő tevékenységeink: tartálygyártás, -javítás, technológiai csőszerelés, hegesztett acélszerkezetek gyártása.


  Részletek
 • 8. Bakonyi Erőmű Zrt.

  8400 Ajka, Gyártelep Pf. 134.

  A Bakonyi Erőmű Részvénytársaság az Állami Vagyonügynökség által 1992. január 1-vel alapított társaság, amely az ajkai és inotai erőművekből álló Bakonyi Hőerőmű Vállalat átalakításával jött létre.
  A bánya-erőmű integrációval a Veszprémi Szénbányák F. A. Ajkai Bányaüzeme 1993. április 1-vel, a Balinkai Bányaüzeme 1994. január 1-vel apportálással a társaság részévé vált.
  A részvénytársaság (cégjegyzékszám: 1910 500 026) a Bakonyi Hőerőmű Vállalat általános jogutódja, valamint a Veszprémi Szénbányák F. A....


  Részletek
 • 9. Install Mérnökiroda Kft.

  1106 Budapest, Tárna u. 1-3.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak