Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

táblás kerítés

kifejezésre
1

Táblás kerítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Börzsei Gyula Egyéni Vállalkozó

  Börzsei Gyula Egyéni Vállalkozó - Táblás kerítés - Tudakozó.hu Börzsei Gyula Egyéni Vállalkozó - Táblás kerítés - Tudakozó.hu Börzsei Gyula Egyéni Vállalkozó - Táblás kerítés - Tudakozó.hu Börzsei Gyula Egyéni Vállalkozó - Táblás kerítés - Tudakozó.hu

  9028 Győr, Vak Bottyán u. 9.

  A drótfonatok gyártását 1973-ban kezdtük. Ma már német WAFIOS típusú automata gépeken dolgozunk. 2004 óta a német KRAUS cég termékeinek magyarországi forgal- mazását is végezzük. Ponthegesztett hálóink a CAVATORTA olasz cég termékei.
  Kerítéseinkhez telepítési terveket ingyenesen készítünk.
  Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!
  Tevékenységi körök: drótfonat gyártás, fém kerítések, tartozékok, kapuk forgalmazása


  Részletek
 • 2. Proferr 2000 Ker. és Szolg. Bt.

  3100 Salgótarján, Fáy András krt. 82.

  Társaságunk 1998 óta sikeresen működik a különböző vasanyagok és hegesztőberendezések kereskedelme területén. Fő feladatunknak a hidegen húzott kör-, négyszög-, hatszög- és laposacélok kereskedelmét tekintjük. Tevékenységi körünk bővítésével elkezdtük a hegesztett síkhálók és a táblás kerítés, kerítésrendszerek forgalmazását. A kerítések natúr, horganyzott és a RAL skála szerinti szinterezett kivitelben kerülnek forgalomba, közületek és magánszemélyek részére egyaránt....


  Részletek
 • 3. Kerítés Centrum Kft.

  1106 Budapest, Keresztúri út 130.

  Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy a kerítések legnagyobb választékával, komplett szolgáltatásokkal, versenyképes árakkal a magyar piac jelentős szereplőjévé váljon.


  Részletek
 • 4. Dirickx Kerítés Kft.

  1025 Budapest, Szeréna u. 5.

  Cégünk a kerítésrendszerek egyik vezető magyarországi specialistája. Termékeink sokaságával (elsősorban a műanyag bevonatnak köszönhetően) megoldást nyújtunk a bekerítés minden követelményére. Széleskörű kínálatunk lehetővé teszi a teljes körülkerítést, a tartozékokat (oszlopok, támaszok stb.) és a kapukat is beleértve.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak