Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

szociális biztonság elősegítése

kifejezésre
1 | 2

Szociális biztonság elősegítése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Acsád községi Önkormányzat

  Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu Acsád községi Önkormányzat - Szociális biztonság elősegítése - Tudakozó.hu

  9746 Acsád, Béke u. 10.

  Ügyfélfogadás:
  Hétfő: 08:00 - 15:15
  Kedd: 08:00 - 15:30
  Szerda: 08:00 - 15:30
  Csütörtök: 09:00 - 15:30
  Péntek: 09:00 - 13:00


  Részletek
 • 2. Polgármesteri Hivatal, Dombegyház

  5836 Dombegyház, Felszabadulás u. 5.

  Dombegyház község, amely ma 2090 lakost számlál, Békéscsabától 50 km-re fekszik, a román határ mellett. Országosan elismert citerazenekara és vadásztársasága várja kalandvágyó látógatóit!


  Részletek
 • 3. Értelmi Sérülteket Szolgáló Társadalmi Szervezetek és Alapítványok Országos Szövetsége

  1158 Budapest, Molnár Viktor u. 94-96.

  Az ÉTA Szövetség azért alakult meg, hogy a civil szervezeteket összefogja, egységbe kovácsolja. Eddig 90 tagszervezet csatlakozott Szövetségünkhöz, értett egyet céljainkkal, munkánkkal.
  A Szövetség az értelmi sérültek és családjuk lehető legteljesebb életét kívánja elősegíteni: társadalmi integrációjukat, szociális biztonságukat és rehabilitációjukat, jogaik érvényesítését és szervezett érdekvédelmük biztosítását.


  Részletek
 • 4. Törökszentmiklós Polgármesteri Hivatal

  5200 Törökszentmiklós, Kossuth u. 135/a.

  Egy fejlődő város, Törökszentmiklós szeretettel fogadja vendégeit, akik gyógyfürdőzni vágynak vagy a Közép-Tiszai Tájvédelmi körzetre kíváncsiak. Kastélyszállót vagy kempinget vehet igénybe a fáradt utazó. A város területén fekvő ipari park a vállalkozásoknak kitűnő lehetőség.


  Részletek
 • 5. Tardona Polgármesteri Hivatal

  3644 Tardona, Kossuth Lajos u. 32.

  Tardona egy 1192 fős település, melynek területe 1226 ha. A megye középnyugati részén, közúton megközelíthető helység Kazincbarcika és Dédestapolcsány között, a Bükk hegység északnyugati lábánál.


  Részletek
 • 6. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

  8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17-19.

  Ma Zalaegerszeg Magyarország egyik dinamikusan fejlődő városa, jó anyagi és szellemi tartalékokkal, vállalkozó üzleti partnerekkel, és nem utolsó sorban hatékony önkormányzati befektetésekkel.


  Részletek
 • 7. Budapest Főváros Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

  1082 Budapest, Baross u. 63-67.

  Józsefváros több mint 220 éves múltra tekint vissza. Olyan nagyszerű intézményekkel büszkélkedhet, mint a Magyar Rádió, az ELTE, a SOTE, vagy éppen a Nemzeti Múzeum. Ennek a nagyszerű városrésznek vagyunk az önkormányzata.

  Ügyfélfogadási rend:
  Hétfő: 13.30-18 óra
  Kedd: nincs
  Szerda: 8.15-16.30 óra
  Csütörtök: nincs
  Péntek: 8.15-11.30 óra


  Részletek
 • 8. Budapesti Főváros Főpolgármesteri Hivatal

  1052 Budapest, Városház u. 9-11.

  A Fővárosi Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatala a Fővárosi Közgyűlés munkáját segíti. A hivatal feladata az, hogy előkészítse a közgyűlés döntéseit, szervezze azok végrehajtását, valamint ellássa a főváros hatósági feladatait.


  Részletek
 • 9. Polgármesteri Hivatal, Székesfehérvár

  8000 Székesfehérvár, Városház tér 1-3.


  Részletek
 • 10. Munkáspárt

  1082 Budapest, Baross u. 61.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak