Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

szállítmányozás szervezése

kifejezésre
1

Szállítmányozás szervezése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft.

  Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu Betegszállító és Autó - Kamionmentő Kft. - Szállítmányozás szervezése - Tudakozó.hu

  5081 Szajol, Szajol Külterület Hrsz: 933

  24 órás készenlét! Hívjon! Készséggel állunk rendelkezésére!
  Autó-, busz- és kamionmentés, ülő- és fekvőbeteg szállítás, rendezvények egészségügyi biztosítása!
  A kamionmentő távvezérléssel is működtethető.
  1 db 20 tonna és 1 db 30 tonna húzóerejű csörlővel van felszerelve, az első hídnál történő emelésnél, 5 m-es kinyúlásnál 10 tonnát képes emelni, 420 LE, EURO 2 motor.
  Ülő- és fekvőbeteg szállítás, nemzetközi viszonylatban is, igény esetén ápoló vagy orvosi kísérettel is.

  További szolgáltatásaink:...


  Részletek
 • 2. Griff Trans 2000 Kft.

  1106 Budapest, Maglódi u. 16. Fsz. 204.

  Társaságunk 1996 óta folytat belföldi és nemzetközi árufuvarozói, szállítmányozói valamint fuvarszervezői tevékenységet.
  Célunk, hogy az ügyfeleink részére szállított áruval kapcsolatos feladatokat elvégezzük, ezzel is levéve a hivatali ügyintézés terhét a vállukról. Szolgáltatásaink, közé tartozik - amennyiben igény van rá - a teljes körű vámügyintézés is a székesfehérvári Vámhivatalban illetve Budapesten a Száva utcában az 1.sz. Vámhivatalban.
  Telephelyünkön raktározásra is lehetőség nyílik
  Fuvarfelada...


  Részletek
 • 3. Fárosz Vámiroda Kft.

  1132 Budapest, Balzac u. 23.

  A Fárosz Vámiroda Kft. 1991-ben kezdte meg tevékenységét azzal a feltett szándékkal, hogy partnereinek a legmagasabb színvonalon tudjon vámszakmai és szállítmányszervezési segítséget, illetve szolgáltatást nyújtani.


  Részletek
 • 4. SzKKÉSz

  1148 Budapest, Lengyel u. 16. fszt.

  Engedje meg, hogy a Szállítmányozó Kis- és Középvállalkozások Érdekvédelmi Szövetségét az alábbiakban röviden bemutassam.
  A SZKKÉSZ 1998-ban azzal a céllal alakult, hogy a szállítmányozási tevékenységet folytató vállalkozások érdekképviseletét és érdekvédelmét ellássa. Céljaink között szerepelt továbbá olyan jogszabályi háttér megteremtése, mely egyenlő feltételeket biztosít a piacra jutáshoz és piacon maradáshoz ; igazodik az elmúlt tíz évben megváltozott körülményekhez és az EU - csatlakozást követő elvá...


  Részletek
 • 5. Kesped 777 Kft.

  8445 Csehbánya, Újtelep u. 41.

  Tevékenységünket saját gépkocsikkal illetve rendszeres fuvarozást végző, megbízható fuvarosokkal, ill. alvállalkozókkal végezzük.
  Célunk az áru feladótól címzettig történő eljuttatása a szállítási határidők pontos betartásával; rendszeres információ szolgáltatással az áru helyzetéről; esetleges nyelvi problémák áthidalása német, angol, olasz, francia nyelvismerettel.

  Tevékenységünk:

  Közúti szállítmányozás:
  ? Komplett és részrakományok szállítmányozási ügyintézése
  1-24 to teherbírás...


  Részletek
 • 6. Makkos Bt.

  1225 Budapest, Tenkes u. 7/a

  Teljeskörű jövedéki, jövedéki vámszakértői és tanácsadói szolgáltatást nyújtunk megbízóink számára a vámeljárások minden területén. Ezen felül iroda,és irodaszer forgalmazásával,és értékesítésével foglalkozunk.Mobilis szolgáltatásainkkal időt, pénzt, munkaerőt takarít meg.


  Részletek
 • 7. A.S. Technotrade Kft.

  1118 Budapest, Regős u. 8.


  Részletek
 • 8. Pannon-Gabona Rt.

  9021 Győr, Bajcsy Zs. u. 27.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak