Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

23 db találat

raktározási lehetőség

kifejezésre
1 | 2 | 3

Raktározási lehetőség keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bonus Teher 2000 Kft.

  Bonus Teher 2000 Kft. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu Bonus Teher 2000 Kft. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Párkány u. 34. X/60.

  Cégünk 1990-ben jött létre. Szolgáltatásaink igen sokrétűek és megrendelőközpontúak, díjtételeink mindig az elvégzendő munka nagyságához igazodnak. Kapacitásunk 1-24 tonnáig terjed.


  Részletek
 • 2. Tárért Befektetési és Tárűzemelési Zrt.

  Tárért Befektetési és Tárűzemelési Zrt. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu Tárért Befektetési és Tárűzemelési Zrt. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu Tárért Befektetési és Tárűzemelési Zrt. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu Tárért Befektetési és Tárűzemelési Zrt. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu Tárért Befektetési és Tárűzemelési Zrt. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu

  1039 Budapest, Valéria u. 13.

  Cégünk a nemzetközi szállítmányozás területén kiemelkedő jelentősséggel bír!


  Részletek
 • 3. VT ARTRANS Szállítmányozási Kft.

  VT ARTRANS Szállítmányozási Kft. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu VT ARTRANS Szállítmányozási Kft. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu VT ARTRANS Szállítmányozási Kft. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu VT ARTRANS Szállítmányozási Kft. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu

  8000 Székesfehérvár, Berényi u. 72-100.

  A VT ARtrans Kft. házi speditőrként nyújt szállítmányozói, vámügynökségi és logisztikai szolgáltatást a VIDEOTON tagvállalatainak és a VIDEOTON Ipari Parkokba betelepült cégeknek országszerte, valamint a Magyarországra betelepült multinacionális gyártó és kereskedő cégeknek és ezek beszállítóinak, partnercégeinek.


  Részletek
 • 4. Herber Hausner Kft.

  Herber Hausner Kft. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu

  1037 Budapest, Csillaghegyi út 13.

  A Herber Hausner Szállítmányozási Kft. a bécsi székhelyű azonos nevű cég magyarországi leányvállalata, teljeskörű szállítmányozással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. TransEmex Kft.

  TransEmex Kft. - Raktározási lehetőség - Tudakozó.hu

  2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 27-29.

  Az EMEX Nemzetközi Szállítmányozási Kft. 1990. óta folytat nemzetközi közúti szállítmányozási, raktározási, átrakási, teljes körű vámügyintézési és fuvarozási tevékenységet. Dunaharasztiban 2006-ban átadott új logisztikai központunkban kiegészítettük tevékenységeinket kamionszervízzel és kamionmosóval, valamint teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtó raklapállványos magas raktárral.


  Részletek
 • 6. Griff Trans 2000 Kft.

  1106 Budapest, Maglódi u. 16. Fsz. 204.

  Társaságunk 1996 óta folytat belföldi és nemzetközi árufuvarozói, szállítmányozói valamint fuvarszervezői tevékenységet.
  Célunk, hogy az ügyfeleink részére szállított áruval kapcsolatos feladatokat elvégezzük, ezzel is levéve a hivatali ügyintézés terhét a vállukról. Szolgáltatásaink, közé tartozik - amennyiben igény van rá - a teljes körű vámügyintézés is a székesfehérvári Vámhivatalban illetve Budapesten a Száva utcában az 1.sz. Vámhivatalban.
  Telephelyünkön raktározásra is lehetőség nyílik
  Fuvarfelada...


  Részletek
 • 7. Giraud International Voláncamion Zrt.

  2310 Szigetszentmiklós, Leshegyi út hrsz:1227/2-12286

  Cégünk a Voláncamion Zrt. egy sokéves tapasztalattal rendelkező logisztikai és szállítmányozási részvénytársaság. 1999 óta a a Giraud csoport tagjaként az egész Európában kiépített hálózatra támaszkodva immár még színvonalasabb, még komplexebb szolgáltatásokkal állunk meglévo és leendo Megbízóink rendelkezésére.
  A csoport legmagasabb színvonalú logisztikai bázissal rendelkezik, amely az M0-ás autópálya szigetszentmiklósi kijárója mellett helyezkedik el.


  Részletek
 • 8. Vámco Vámügynökség Kft.

  9700 Szombathely, Selyemrét u. 5.

  További információkért látogasson el weboldalunkra!


  Részletek
 • 9. Kálvin Center, GVA Hungary

  1147 Budapest, Hungária Krt. 179-187.

  A Kálvin Center épülete építészeti megoldásával arra törekszik, hogy a modern stílust a Kálvin tér történelmi környezetével ötvözze.


  Részletek
 • 10. Atlas International Movers Kft.

  1033 Budapest, Szentendrei út 129.

  1992 óta Magyarországon. Gyakorlott, megbízható csomagoló és rakodó szakemberek.
  Korszerű csomagoló anyagok, ingyenes dobozok, a kényes bútorok teljes védelmét biztosító költöztető takarók, belső anyagmozgató eszközök, szükség esetén külső felhordó lift.
  Zárt dobozos, teljes biztonságot nyújtó bútorszállító tehergépkocsik.
  Zongora, páncélszekrény , könyvtár, trófeagyűjtemény költöztetés.
  Árajánlat felmérés alapján. A felmérés díjtalan és nem kötelező érvényű.
  Sok referencia úgy az üzleti mint a magáns...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak