Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

364 db találat

raktározás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Raktározás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 51. Aldex Nemzetközi Szállítmányozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Aldex Nemzetközi Szállítmányozási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu

  1143 Budapest, Hungária krt. 69.

  Az Aldex Kft 1996. novemberében alakult, előzőleg a cég szakterületein tevékenykedő tulajdonosi körrel. Fő tevékenységünk a nemzetközi szállítmányozás.

  Munkatársaink szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező, ambíciózus és kreatív szakemberek. Feladataikat magas szakmai színvonalon, széles alvállalkozói kör alapján, az optimális megoldást kínálva oldják meg, Cégünk rendelkezik teljes körű szállítmányozási felelősségbiztosítással. Regisztrált tagja a Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szöv...


  Részletek
 • 52. Delta Sped Szállítmányozási és Szolgáltató Kft.

  Delta Sped Szállítmányozási és Szolgáltató Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu Delta Sped Szállítmányozási és Szolgáltató Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu Delta Sped Szállítmányozási és Szolgáltató Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu

  1239 Budapest, Európa út 6.

  A Deltasped Kft. 1989-ben alakult. Kezdetben a főprofil a nemzetközi közúti szállítmányozás volt.
  - Cégünk 1991-tol végez raktározási tevékenységet és nemzetközi gyűjtő szállítmányozást.
  - 1993-ban megalakult a belföldi áruterítési részleg.
  - 1996-tól saját vámügynökségünk van, amely évről évre a legkorszerűbb eszközökkel felel meg az elvárásoknak. Ebben az évben vezettük be az ISO 9002-es minőségbiztosítási rendszert a nemzetközi és belföldi szállítmányozás, raktározás és vámügyintézés területén.
  - 199...


  Részletek
 • 53. Mávtranssped Szállítmányozási Kft.

  Mávtranssped Szállítmányozási Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu

  1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 25.

  A Magyar Államvasutak 1990-ben azzal a céllal alapította vállalatunkat, hogy színvonalas szolgáltatással segítse elő az áruküldemények vasútra terelését, növelje a vasúton továbbított küldemények mennyiségét belföldön és a nemzetközi forgalomban egyaránt. Ügyfeleink részére személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi szerződések alapján vasúti fuvarozással összefüggő kiegészítő tevékenységeket is vállalunk.


  Részletek
 • 54. Schenker Kft.

  Schenker Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu

  1239 Budapest, Európa u. 5.

  A Schenker a világ egyik vezető logisztikai szolgáltatója. Tulajdonosa a német vasút, a Deutsche Bahn AG. A Schenker jelen van mind az öt kontinensen, ezen belül 110 országban, 1 100 telephelyen, 42 000 alkalmazottal.
  A Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft. a legjelentősebb magyar szállítmányozók közé tartozik, fő profiljában, a gyűjtőszállítmányozásban piacvezető szerepet játszik. Közvetlen tulajdonosa 100%-ban a Schenker und CO.AG Wien.


  Részletek
 • 55. TEMPO Speed Kft.

  TEMPO Speed Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu

  1145 Budapest, Róna u. 213.

  Cégünk fő tevékenysége a fuvarozás, költöztetés, kiállítások szervezése, lebonyolítása. Szolgáltatásainkat speditőröknek, vállalati logisztikusoknak, valamint magánemberek is kínáljuk.

  Szolgáltatásaink: fuvarozás, szállítmányozás, raktározás, költöztetés, gépkocsivezető-bérlés: ADR, Taxi, busz, kamion

  Díjtételeink: megállapodás szerint, fuvarfeladattól függően (távolság, fuvaridő, célország, terítőfuvar, rakodással vagy a nélkül, stb.)

  Figyelmükbe ajánljuk gépkocsivezető-bérlési szolgáltatásunkat,...


  Részletek
 • 56. TransEmex Kft.

  TransEmex Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu

  2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 27-29.

  Az EMEX Nemzetközi Szállítmányozási Kft. 1990. óta folytat nemzetközi közúti szállítmányozási, raktározási, átrakási, teljes körű vámügyintézési és fuvarozási tevékenységet. Dunaharasztiban 2006-ban átadott új logisztikai központunkban kiegészítettük tevékenységeinket kamionszervízzel és kamionmosóval, valamint teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtó raklapállványos magas raktárral.


  Részletek
 • 57. K-Sped Kft.

  K-Sped Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu

  2225 Üllő, K-Sped krt. 1.

  A K-SPED Kft. közel 15 éves múltra tekint vissza, többéves nemzetközi és belföldi fuvarozási tapasztalatokkal, logisztikai tudással rendelkezik. 1989-ben Kis Sándor egy évtizedes fuvarozás területén szerzett tapasztalattal a háta mögött, megalapította a K-SPED Kft-t. Lokálpatrióta lévén fontosnak tartotta, hogy a vállalkozás telephelye Üllőn legyen.
  A K-SPED Kft kezdeti időszakában az építő- és élelmiszeripar területén végzett fuvarozási és szállítmányozási feladatokat. Éppen ezért a gépjárműállományt két...


  Részletek
 • 58. Dexion Kft.

  Dexion Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu Dexion Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu Dexion Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu Dexion Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu Dexion Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Komáromi u. 22.

  Cégünk a Dexion vállalatcsoport tagjaként polcok, polcrendszerek, különböző raktári állványok, csarnokirodák, gördíthető állványok szállításával foglalkozik. Teljeskörű szaktanácsadással segítjük vásárlóinkat, és termékeinket használatbavételre készen, összeszerelve adjuk át.


  Részletek
 • 59. BOY Szállítási és Szolgáltató Kft.

  BOY Szállítási és Szolgáltató Kft. - Raktározás - Tudakozó.hu

  2310 Szigetszentmiklós, Gyártelep ÁTI Sziget Ipari Park 1/a épület

  Cégünk belföldi fuvarozással,áruszállítással,logisztikával foglalkozik. Rendelkezünk ISO 9002 és HACCP minőségbiztosítással.


  Részletek
 • 60. CM Express

  CM Express - Raktározás - Tudakozó.hu

  2111 Szada, Ipari park

  Cégünk fuvarozással, áruszállítással foglalkozik. Munkatársaink folyamatos képzéséről, valamint utánképzéséről, oktatásáról gondoskodunk, aminek révén maximálisan meg tudnak felelni a megrendelőink által támasztott magas minőségi követelményeknek.


  Részletek