Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

27 db találat

plazmavágó

kifejezésre
1 | 2 | 3

Plazmavágó keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. POLYWELD Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

  2100 Gödöllő, Fenyvesi főút 11.

  A POLYWELD Kft. 1999-ben alakult. Fő tevékenységi területünk hegesztő- és vágóberendezések forgalmazása. Komplex megoldást nyújtunk az ipar különböző szegmenseiben tevékenykedő gyártók számára hegesztési és vágási feladatainak megoldásához.

  Németország legnagyobb hegesztőgépgyártójának az EWM HIGHTEC WELDING magyarországi képviselőjeként mindig az adott hegesztési feladatra leginkább megfelelő gépet tudjuk biztosítani. A POLYSOUDE magyarországi képviseleteként az orbitális hegesztéstechnika területén els...


  Részletek
 • 12. H-Weld Holding Kft.

  1073 Budapest, Dob u. 82.

  Cégünk hegesztéssel, lángvágással, köszörüléssel, lágy- és keményforrasztás anyagaival és készülékeivel, plazmavágók, láng-, ív- és CO hegesztőgépek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 13. Hód-Welding Kft.

  6800 Hódmezővásárhely, Könyves u. 29.

  Társaságunk 2000. november 15-én alakult több mint húsz éves szakmai tapasztalattal.
  Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk az AWELCO és SINCOSALD gyártóknak.
  Garanaciális szervizei vagyunk az AWELCO, DECA, WELDIMPEX, MIGATRONIC, BINZEL, TECNA, SINCOSALD és MWM hegesztőgép- és tartozékgyártóknak.
  A Hód-Welding hegesztéstechnikai vállalkozás is lépést tart a korral.
  A vállalkozás fő profilja az Awelco és Sincosald márkájú hegesztőberendezések értékesítése és szervizelése. Emellett Awelco akkumulát...


  Részletek
 • 14. Proferr 2000 Ker. és Szolg. Bt.

  3100 Salgótarján, Fáy András krt. 82.

  Társaságunk 1998 óta sikeresen működik a különböző vasanyagok és hegesztőberendezések kereskedelme területén. Fő feladatunknak a hidegen húzott kör-, négyszög-, hatszög- és laposacélok kereskedelmét tekintjük. Tevékenységi körünk bővítésével elkezdtük a hegesztett síkhálók és a táblás kerítés, kerítésrendszerek forgalmazását. A kerítések natúr, horganyzott és a RAL skála szerinti szinterezett kivitelben kerülnek forgalomba, közületek és magánszemélyek részére egyaránt....


  Részletek
 • 15. Korax Gépgyár Kft.

  2300 Ráckeve, Sillingi út 30.

  Cégünk élelmiszeripari gépek gyártásával és forgalmazásával, valamint rozsdamentes lemez megmunkálásával, vágóhídi berendezések gyártásával foglalkozik.


  Részletek
 • 16. Csúcs Hegesztéstechnikai Kft.

  3200 Gyöngyös, Városkert út 7.

  Cégünk hegesztőgépek és hegesztőanyagok forgalmazásával, védőfelszerelések árusításával foglalkozik.


  Részletek
 • 17. Entra-Sys Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft.

  6724 Szeged, Bakay N. u. 24.

  Cégünk a nagy ipari üzemek és termelő kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására alakult 1994-ben. Munkánkkal a hidraulika, pneumatika, hajtástechnika és a gépépítés területein szeretnénk segítséget nyújtani a műszaki berendezéseket gyártó, üzemeltető, vagy javító-karbantartó szakembereknek.


  Részletek
 • 18. Power Control Ipari és Kereskedelmi Kft.

  2315 Szigethalom, Temesvári u. 4

  Cégünk hegesztőautomata gépek, plazmavágó gépek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Bérmunkában vállalunk lángvágást, plazmavágást.


  Részletek
 • 19. TRAKIS-HETRA Kft.

  1078 Budapest, István u. 10.

  A TRAKIS-HETRA Kft 1991. január 01-én jogutódlással jött létre. Jogelődjét az 1951-es bejegyzésű TRAKIS Szövetkezet alapította kereskedelmi és szerviz tevékenységre. Ebből következően az átalakulás csak a cég formáját, illetve tulajdonosi körét értintette. A fő profil továbbra is az elmúlt több mint ötven évben már jól bevált termékekből tevődik össze, mint transzformátorok, hegesztőgépek, ipari röntgenberendezések, valamint ezek tartozékai és alkatrészei.
  A Kft már megalakulásakor hasznosítani tudta az a...


  Részletek
 • 20. Qualiweld Welding & Trade Kft.

  8800 Nagykanizsa, Szemere u. 3.

  A Qualiweld hegesztési szaktanácsadással, hegesztőanyagok, hegesztőberendezések és hegesztési segédanyagok forgalmazásával, illetve a forgalmazott berendezések szervizelésével foglalkozik. (Jelenleg Nagykanizsán, Szigetszentmiklóson és Miskolcon vannak szerviztelepeink.) E tevékenységen belül három német hegesztési berendezés és hegesztőanyag gyártásával foglalkozó vállalat magyarországi márkaképviselétét látja el.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak