Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

papírtörlő

kifejezésre
1 | 2

Papírtörlő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tissue Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Tissue Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu Tissue Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu Tissue Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu Tissue Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu Tissue Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu

  1215 Budapest, Vasas u. 32.

  Cégünk a tisztítószerek és a papíripar területén nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Kiskereskedőket, szállodákat, irodákat, éttermeket szolgálunk ki.


  Részletek
 • 2. Team Irodaberendezés

  Team Irodaberendezés - Papírtörlő - Tudakozó.hu Team Irodaberendezés - Papírtörlő - Tudakozó.hu Team Irodaberendezés - Papírtörlő - Tudakozó.hu Team Irodaberendezés - Papírtörlő - Tudakozó.hu Team Irodaberendezés - Papírtörlő - Tudakozó.hu Team Irodaberendezés - Papírtörlő - Tudakozó.hu

  6725 Szeged, Moszkvai krt. 19.

  A Team 98. Kft. (TEAM Irodaberendezés) 1998-ban alakult, önálló, magántulajdonú cég, melynek fő profilja irodabútorok és székek, valamint higiéniai termékek forgalmazása.
  A Team 98 Kft. vezetősége a Cég alapításakor célul tűzte ki, hogy tevékenységi területén mindenkor maximálisan megfeleljen a megrendelők folyamatosan növekvő igényeinek.
  Az évek során egyre jobban kiszélesedő beszállítói háttér lehetővé tette, hogy cégünk a délkelet-magyarországi régió meghatározó irodabútorozással foglakozó vállalkozása...


  Részletek
 • 3. Ibis Trade Kft.

  Ibis Trade Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu Ibis Trade Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu Ibis Trade Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu Ibis Trade Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu Ibis Trade Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu

  6500 Baja, Szabadság u. 144.

  Tisztán IBIS-szel!

  Folyamatos raktárkészlettel,állandó kiszolgálással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére
  Kérje ingyenes árajánlatunkat.
  Házhozszállítás.

  Professzionális és intézményhigiéniai termékek területi nagykereskedése.


  Részletek
 • 4. Laczai Kft.

  Laczai Kft. - Papírtörlő - Tudakozó.hu

  1089 Budapest, Vajda Péter u. 12./10.ép.

  Cégünk elsősorban törlőkendők és géprongyok gyártásával foglalkozik, de emellett raktáráruházat is üzemeltet nagykereskedelmi formában.


  Részletek
 • 5. TESCO Global Áruházak Zrt.

  TESCO Global Áruházak Zrt. - Papírtörlő - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Kinizsi u. 1-3.

  A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetője. Több mint 15 éve, 1994 óta vagyunk jelen az országban befektetéseinkkel.

  Első hipermarketünket a kétéves sikeres bemutatkozó időszak után 1996 novemberében nyitottuk meg Budapesten. A 2011 tavaszán már 116 hipermarketet, 24 szupermarketet, 34 expressz boltot és 32 kis formátumú áruházat üzemeltettünk. Mindezek mellett a Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatásunk többféle hitel- és biztosítási terméket kín...


  Részletek
 • 6. Information Quality

  9023 Győr, Mészáros L. u. 10.

  Az Information Quality 1992 óta aktív és ismert résztvevője az irodabútor, irodafelszerelés piacának Magyarországon.


  Részletek
 • 7. Kom-Thesz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1112 Budapest, Eper utca 63.

  A Kom-Thesz-t 1993-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Ha valaki megkérne minket, hogy fogalmazzuk meg röviden, mi is a Kom-Thesz, azt válaszolnánk: "a világ legnagyobb kiscége". Mondhatjuk ezt azért is, mert egyetlen nagy nemzetközi láncnak sem vagyunk tagja, így mit is tehetnénk mást, mint hogy magunk teremtjük meg vállalkozásaink és szolgáltatásaink kiterjedt hálózatát.


  Részletek
 • 8. Tento Hungary Kft.

  2011 Budakalász, József A. u. 75.

  A Tento Hungary Kereskedelmi és Papíripari Kft. a papíripar területén papíráru és írószer forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Automedon Kft.

  9700 Szombathely, Széll K. u. 34.

  Az Automedon Kft. 1991-től foglalkozik nyomtatvány, írószer és irodaszer értékesítéssel.


  Részletek
 • 10. Tailor & Sons 2000 Company

  1037 Budapest, Bécsi út 343.

  A T&S által gyártott és forgalmazott PRIMO termékcsalád mellett egyre jelentősebb szerepet kap a hálózati partnereink kérésére gyártott úgynevezett ?Private Label" háztartási papírtermékek szortimentje. Az eddig elnyert projektek között említhetjük a METRO ?ARO" toalettpapírját, a PLUS ?Spagat" termékeit, a CBA márkájú toalettpapírokat és a Vianni sajátmárkás papírtermékeit. Bérmunkát is felvállalunk akár export, akár belföldi vonatkozásban.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak