Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

olajfesték

kifejezésre
1 | 2

Olajfesték keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hagentaler Hungária Kft.

  Hagentaler Hungária Kft. - Olajfesték - Tudakozó.hu Hagentaler Hungária Kft. - Olajfesték - Tudakozó.hu Hagentaler Hungária Kft. - Olajfesték - Tudakozó.hu Hagentaler Hungária Kft. - Olajfesték - Tudakozó.hu Hagentaler Hungária Kft. - Olajfesték - Tudakozó.hu Hagentaler Hungária Kft. - Olajfesték - Tudakozó.hu Hagentaler Hungária Kft. - Olajfesték - Tudakozó.hu Hagentaler Hungária Kft. - Olajfesték - Tudakozó.hu

  9700 Szombathely, Varasd u. 14.

  Ausztria egyik legnagyobb Duna-hídját, a hainburgit, a sárvári és a körmendi Rába-hidat, s immár számos távvezetéket és mikrohullámú átjátszótornyot is a Hagentaler Hungária által forgalmazott termék véd a korróziótól.
  Többek közt a Magyar Villamos Művek, az E. ON Hungária, a T-mobile, a Vodafone, az Országos Villamosipari Tröszt és sok más cég is Hagentaler festékeket, bevonatokat használ, legismertebb fejlesztésünknek, a Passivit H2O, vízzel hígítható környezetbarát bevonatnak, pedig mindenki a csodájára...


  Részletek
 • 2. FEBA 2000 KFT.

  3527 Miskolc, Szinva utca 2-4.

  Minden üzletünkben több számítógépes színkeverő rendszerrel sok ezer színt tudunk kikeverni beltéri falfestékben, homlokzatfestékben, zománcban és nemesvakolatban is. Igény esetén munkatársaink szaktanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére.


  Részletek
 • 3. Pannoncolor Művészfestékgyártó Kft.

  1107 Budapest, Barabás u. 25.

  Művészellátó üzletünkben várunk mindenkit, aki a kreatív hobby területén tevékenykedik. Megtalálják nálunk a művészfestékektől az iskolai szerekig a termékek széles skáláját.


  Részletek
 • 4. DekorLand Kft.

  9200 Mosonmagyaróvár, Honvéd u.1. I. emelet

  Üzletünk összetett termékkörrel rendelkezik. Fő profilunk a dekorációs kellékek, kiegészítők, alapanyagok forgalmazása. Valamint az Országos Képzőművészeti Hálózat tagjaiként kiváló minőségű márkás termékeket is árusítunk.


  Részletek
 • 5. ICO Írószergyártó és Forgalmazó ZRt.

  ICO Írószergyártó és Forgalmazó ZRt. - Olajfesték - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Ico út Hrsz. 2990.

  Az ICO Magyarország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb író- és irodaszergyártója 1951 óta gyárt író- és irodaszereket.Termékeink gyártása során az elsődleges szempont a kiváló minőség, melynek garanciája a több mint 50 éves, gyártásban elért tapasztalat, a legkorszerűbb gyártási technológiák és a szigorú minőségellenorzés.
  Az ICO a 2005-ös évben elérte a 4.5 milliárd forintos forgalmat. A cég forgalmának dinamikus növekedése az évről évre megújuló termékválasztékának, versenyképes árainak és a sikeres üzlet...


  Részletek
 • 6. Hoda Első Iroda Ellátó Zrt.

  1134 Budapest, Dózsa György út 140.

  Raktáráruházunkban irodaszerek széles választékával várjuk vásárlóinkat.


  Részletek
 • 7. Stylo Kft.

  1186 Budapest, Ipacsfa 1.

  Művész- és hobby festékek!


  Részletek
 • 8. Eldorádó Vegyesiparcikk

  5055 Jászladány, Bartók B. u. 1.

  Cégünk vegyesiparcikk kereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 9. COLOR Festékudvar Kft.

  COLOR Festékudvar Kft. - Olajfesték - Tudakozó.hu

  3200 Gyöngyös, Pesti út 32.


  Részletek
 • 10. Royal Office Kft.

  1033 Budapest, Huszti út 40.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak