Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

41 db találat

nyugdíjasklub

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Nyugdíjasklub keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Idősek Emelt Szintű Otthona

  Idősek Emelt Szintű Otthona - Nyugdíjasklub - Tudakozó.hu Idősek Emelt Szintű Otthona - Nyugdíjasklub - Tudakozó.hu Idősek Emelt Szintű Otthona - Nyugdíjasklub - Tudakozó.hu Idősek Emelt Szintű Otthona - Nyugdíjasklub - Tudakozó.hu Idősek Emelt Szintű Otthona - Nyugdíjasklub - Tudakozó.hu

  7144 Decs, Ady Endre u.4- 6.

  Az intézmény 90 férőhelyes, humán szolgáltatást biztosító idősek otthona, amely biztosítja a lakók folyamatos nappali és éjszakai tartózkodását, fizikai, egészségügyi és mentálhigiénés feltételeit, a személyre szabott bánásmódot, a szabadidő kulturált eltöltésének feltételeit, a családi és társadalmi kapcsolatainak fenntartásának feltételeit, a közösségi együttlét feltételeit és alapvető szabályait, az egyén emberi és állampolgári jogait, a jogosultak érdekvédelmét....


  Részletek
 • 2. Polgármesteri Hivatal, Dombegyház

  5836 Dombegyház, Felszabadulás u. 5.

  Dombegyház község, amely ma 2090 lakost számlál, Békéscsabától 50 km-re fekszik, a román határ mellett. Országosan elismert citerazenekara és vadásztársasága várja kalandvágyó látógatóit!


  Részletek
 • 3. Komlói Szociális Ellátó Centrum Kht.-"Mecsek Szíve" Idősek Otthona

  7300 Komló, Pécsi út 42.

  Intézetünk idősek bentlakásos ellátására szakosodott. A nap huszonnégy órájában portaszolgálat üzemel. A földszinten található a 100 fő befogadására alkalmas ebédlő.


  Részletek
 • 4. Hotel Béda Idősek Otthona

  7717 Kölked, Felsőbéda dűlő 0407/345.

  Az otthon 12 214m2-es jó levegőjű, tágas park közepén a Gemenci Erdoben a Duna-Dráva Nemzeti Park területén fekszik. Bejárata elott évszázados platánfák köszöntik az ide érkezot. A táj jellegzetes a Duna festoi völgyével, és holtágaival, védett növény- és állatvilágával. Értheto tehát, hogy Béda a pihenni, kikapcsolódni, horgászni, vadászni vágyó polgárok paradicsoma. Az otthontól 6km-re fekvo Mohács könnyen elérhetové teszi mindazt, amit a város nyújtani tud, anélkül, hogy veszélyeztetné a környék csendjét...


  Részletek
 • 5. Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Ház

  8000 Székesfehérvár, Fiskális út 93.

  Közösségi házunkban különböző kultúrális és zenei rendezvények, illetve kiállítások kerülnek megrendezésre. További információt a http://www.okh.hu webcímen talál.


  Részletek
 • 6. Törökszentmiklós Polgármesteri Hivatal

  5200 Törökszentmiklós, Kossuth u. 135/a.

  Egy fejlődő város, Törökszentmiklós szeretettel fogadja vendégeit, akik gyógyfürdőzni vágynak vagy a Közép-Tiszai Tájvédelmi körzetre kíváncsiak. Kastélyszállót vagy kempinget vehet igénybe a fáradt utazó. A város területén fekvő ipari park a vállalkozásoknak kitűnő lehetőség.


  Részletek
 • 7. Tardona Polgármesteri Hivatal

  3644 Tardona, Kossuth Lajos u. 32.

  Tardona egy 1192 fős település, melynek területe 1226 ha. A megye középnyugati részén, közúton megközelíthető helység Kazincbarcika és Dédestapolcsány között, a Bükk hegység északnyugati lábánál.


  Részletek
 • 8. Petőfi Sándor Művelődési Ház

  1103 Budapest, Kada u. 38-40.

  Művelődési házunk szeretettel várja a tanulni és szórakozni vágyó kedves vendégeket!


  Részletek
 • 9. Adony Város Polgármesteri Hivatala

  2457 Adony, Bajcsy-Zs. u. 5.

  Okmányiroda: 2457 Adony, Rákóczi u. 21.
  Tel.: 25/504-522
  Tel.: 25/504-523
  Ügyfélfogadás: Hétfő: 8:00-16:00
  Szerda: 8:00-16:00
  Péntek: 8:00-12:00


  Részletek
 • 10. HEMO - HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. Veszprémi Intézménye

  8200 Veszprém, Zalka Máté tér 1.

  A Művelődési Központ Magyarországon a 18 kulturális intézményt működtető HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. veszprémi intézménye.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak