Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

műanyag ajándéktárgy

kifejezésre
1

Műanyag ajándéktárgy keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kom-Thesz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1112 Budapest, Eper utca 63.

  A Kom-Thesz-t 1993-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Ha valaki megkérne minket, hogy fogalmazzuk meg röviden, mi is a Kom-Thesz, azt válaszolnánk: "a világ legnagyobb kiscége". Mondhatjuk ezt azért is, mert egyetlen nagy nemzetközi láncnak sem vagyunk tagja, így mit is tehetnénk mást, mint hogy magunk teremtjük meg vállalkozásaink és szolgáltatásaink kiterjedt hálózatát.


  Részletek
 • 2. Neo-Morpheus Kft.

  1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 185-187.

  Cégünk a reklám-ajándéktárgy piacon az egyedi tervezésű és kivitelezésű ajándéktárgyak készítésére és forgalmazására specializálódott.


  Részletek
 • 3. B and G Promotions Reklámügynökség Kft.

  1028 Budapest, Patakhegyi út 83-85.

  Cégünk több éves múltra tekint vissza. A reklám- és rendezvényszervezés területén megrendelőink igényeit maradéktalanul és megbízhatóan tudjuk kielégíteni.


  Részletek
 • 4. Tutti Limo Kft.

  1102 Budapest, Ónodi utca 1


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak