Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

lakás automatizálás

kifejezésre
1

Lakás automatizálás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Brill Audio Visual Kft.

  1141 Budapest, Komocsy út 9.

  A Brill Audio Visual Konferencia és Információtechnika Kft. komoly múlttal büszkélkedhet. Még a 80-as években született meg a cég, és mára csúcstechnológiát nyújt teljeskörű rendezvény- és konferenciatechnikai szolgáltatáskörökön belül. A cég főállású profi mérnökgárdára és saját tulajdonú eszközparkra támaszkodik. Referenciáink széles köre garantálja az Ön rendezvényeinek, beruházásainak sikerét. A hatalmas minőségi géppark lehetővé teszi, hogy minden rendezvényen az igényeknek legmegfelelőbb színvonalas m...


  Részletek
 • 2. Opteam Bt.

  2373 Dabas, Kun u. 26.

  Villanyszereléssel, riasztórendszerek telepítésével foglalkozunk, ezen kívül számítógépes hálózatok kiépítésével (programozás nélkül). Specialitásunk: lakások automatizálása, automata ajtók, kapuk, garázsajtók szerelése.


  Részletek
 • 3. Vagyonvédelem 2000 Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

  1222 Budapest, Pala u. 2.


  Részletek
 • 4. Home-Control Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  9026 Győr, Dózsa György rakpart 49.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak