Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

klíma fertőtlenítése

kifejezésre
1

Klíma fertőtlenítése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Pro-Tec Kft.

  Pro-Tec Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Pro-Tec Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Pro-Tec Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Pro-Tec Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Pro-Tec Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Pro-Tec Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Pro-Tec Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Pro-Tec Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Pro-Tec Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu

  1161 Budapest, Baross u. 121.

  A PRO-TEC Kft 1992. óta, Magyarországon kizárólagos licencpartnere a PRO-TEC International Ltd-nek.
  A PRO-TEC konszern több, mint 30 éve a gépjárműipar egyik legjelentősebb petrolkémiai szerviztermékek gyártója és beszállítója.
  A PRO-TEC jelenleg a világ 56 országában a gépjárműipar sikeres kooperációs partnere.
  A PRO-TEC termékek megbizható szervizpartnerként vannak jelen a gépjárművek üzemanyag-, olaj- és klíma rendszereinek tisztításánál, karbantartásánál.
  Mindezzel segítve a gépjárművek biztonságo...


  Részletek
 • 2. Klimatik 01 Kft.

  Klimatik 01 Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Klimatik 01 Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Klimatik 01 Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Klimatik 01 Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Klimatik 01 Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu Klimatik 01 Kft. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu

  1188 Budapest, Bercsényi Miklós u. 9/A

  Cégünk fő tevékenységei: épületek klimatizálása, szellőzőberendezések légtechnikai kivitelezése, kertkapuk, garázskapuk gyártása, telepítése, automatizálása, vagyonvédelmi rendszerek: riasztók, kamerás megfigyelő- és beléptetőrendszerek, kaputelefonok telepítése, javítása.

  Referenciák:
  -BHG Kft., klimatizálás, kapuautomatizálás
  -Országos Alapellátási Intézet, klímaszerelés, -karbantartás
  -Pest Megyei Rendőrkapitányság, kapuszerelés
  -Veiki Rt., klíma-, kapuszerelés, szellőzéstechnika


  Ingyen...


  Részletek
 • 3. F+F Autóklinika Bt.

  F+F Autóklinika Bt. - Klíma fertőtlenítése - Tudakozó.hu

  6725 Szeged, Szél u. 55/b.

  Cégünk autószervizeléssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Szell Vill Bt.

  2241 Sülysáp, Dózsa György u. 129/A

  2002-ben alakítottuk a cégünket.Zsíros és poros klímarendszerek vegyszeres tisztítása, fertőtlenítése, érintésvédelem, villámvédelem mérései!


  Részletek
 • 5. Hellscatering Kft

  2030 Érd, Hanság u. 16.

  Cégünk az egyre gyorsabban fejlődő technikai vívmányok, ezzel szemben támasztott igények megnövekedése után felismerte, hogy az internetet használók többsége egyre gyakrabban, és egyre több kérdésben kér(keres) tanácsot az interneten. Ugyanúgy mint programok választásánál, turisztikai célpont, szálloda keresésénél is az internet adja az egyik legjobb támpontot. Az információszerzés és szórakozás mellett a vásárlások egy része is az interneten folyik. Műszaki cikkeknél a fiatalabb generációk számára ez már t...


  Részletek
 • 6. COOL-SAT Electronic Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  4032 Debrecen, Menyhárt József 9.

  Társaságunk története a 2004-es évben kezdődött. A kezdeti nehézségek és a növekvő piaci harc ellenére megvetettük lábunkat a klímatechnika területén. Nem volt könnyű a már nagy céggé nőtt vetélytársak mellett valami újat, valami jobb szolgáltatást nyújtani, ügyfélközpontú, rugalmas hozzáállásunk és az egyedi igények kielégítése és nem utolsósorban a minőségi munkavégzés meghozta várt eredményt és sikerült nagyon sok elégedett ügyfelet szereznünk.
  Mára már olyan kivitelezéseket is magunk mögött tudhatunk, ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak