Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

klíma és légtechnikai rendszer

kifejezésre
1

Klíma és légtechnikai rendszer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Klimatik 01 Kft.

  Klimatik 01 Kft. - Klíma és légtechnikai rendszer - Tudakozó.hu Klimatik 01 Kft. - Klíma és légtechnikai rendszer - Tudakozó.hu Klimatik 01 Kft. - Klíma és légtechnikai rendszer - Tudakozó.hu Klimatik 01 Kft. - Klíma és légtechnikai rendszer - Tudakozó.hu Klimatik 01 Kft. - Klíma és légtechnikai rendszer - Tudakozó.hu Klimatik 01 Kft. - Klíma és légtechnikai rendszer - Tudakozó.hu

  1188 Budapest, Bercsényi Miklós u. 9/A

  Cégünk fő tevékenységei: épületek klimatizálása, szellőzőberendezések légtechnikai kivitelezése, kertkapuk, garázskapuk gyártása, telepítése, automatizálása, vagyonvédelmi rendszerek: riasztók, kamerás megfigyelő- és beléptetőrendszerek, kaputelefonok telepítése, javítása.

  Referenciák:
  -BHG Kft., klimatizálás, kapuautomatizálás
  -Országos Alapellátási Intézet, klímaszerelés, -karbantartás
  -Pest Megyei Rendőrkapitányság, kapuszerelés
  -Veiki Rt., klíma-, kapuszerelés, szellőzéstechnika


  Ingyen...


  Részletek
 • 2. Vezuv MM Kft.

  1184 Budapest, Jegenyefasor u. 15.

  Cégünk klíma- és fűtéstechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Maico Hungária Kft.

  1113 Budapest, Villányi út 74.

  A MAICO HUNGÁRIA és INNOVENT Kft. a hazai építőipar épületgépészeti-szellőzéstechnikai területének szolgálatára alakult 1992. ill. 1994. években. Két vezető nyugati szellőzéstechnikai cég kizárólagos, teljeskörű képviseletét látjuk el. A MAICO HUNGÁRIA a német MAICO Elektroapparate Fabrik GmbH termékeit, az INNOVENT a finn HALTON OY berendezéseit terjeszti és forgalmazza.


  Részletek
 • 4. Domex line Kft.

  4034 Debrecen, Mák u. 20

  hűtő, mosógép, tv, konyhai berendezések nagykereskedelme


  Részletek
 • 5. Equinoxe Kft.

  1141 Budapest, Öv u. 29.

  Cégünk hűtéstechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Zelka Zrt.

  8900 Zalaegerszeg, Mártírok út 8.

  Antenna, kábeltévé, szélessávú internet és IP telefon, biztonságtechnika, elektronika, telefonhálózat, kamera-, tűzjelző, betörésjelző és kártyás beléptetőrendszerek telepítése, karbantartása. Szellőzéstechnika, klímatechnika, hőszivattyús rendszer, napkollektor tervezése, kivitelezése.


  Cégünk ISO: 9001:2001 minősítéssel rendelkezik


  Részletek
 • 7. Drop Bt.

  2330 Dunaharaszti, Fő út 159.

  Ha építőipari alapanyagra vagy kivitelezésre van szüksége, hívjon minket! Üzletünkben a festéktől a csempéig mindent megtalál, hidegburkolással, vakolással foglalkozó munkatársaink pedig rövid határidővel, kedvező áron valósítják meg az Ön elképzeléseit.
  Minőség - Megbízhatóság - Drop Bt!


  Részletek
 • 8. COOL-SAT Electronic Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

  4032 Debrecen, Menyhárt József 9.

  Társaságunk története a 2004-es évben kezdődött. A kezdeti nehézségek és a növekvő piaci harc ellenére megvetettük lábunkat a klímatechnika területén. Nem volt könnyű a már nagy céggé nőtt vetélytársak mellett valami újat, valami jobb szolgáltatást nyújtani, ügyfélközpontú, rugalmas hozzáállásunk és az egyedi igények kielégítése és nem utolsósorban a minőségi munkavégzés meghozta várt eredményt és sikerült nagyon sok elégedett ügyfelet szereznünk.
  Mára már olyan kivitelezéseket is magunk mögött tudhatunk, ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak