Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

kútépítés

kifejezésre
1

Kútépítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Schkibt Kft.

  1044 Budapest, Váci út 102/4.

  Cégünk, a Schkibt Fővállalkozási Kft. mélyépítési tevékenységi profillal, egy korábban a Fővárosi Vízműveknél csápos kutat építő és karbantartó részleg szakmai tapasztalatának nyomdokain, 1990-ben alakult. Telephelyünk ma is az egykori Fővárosi Vízmű területén található.


  Részletek
 • 2. Naturaqua Környezetvédelmi Tervező és Szolgáltató Kft.

  1031 Budapest, Nánási út 65. I. emelet

  A NATURAQUA Kft. egy környezetvédelmi szaktanácsadó, kutató, tervező és szolgáltató cég, amelyet 1995. decemberében alapítottak az 1992. óta működő NATURAQUA Betéti Társaság utódjaként. Jelenlegi létszám: 2 fő tulajdonos, 9 fő alkalmazott.
  A NATURAQUA Kft. rendelkezik a 12/1996.(VII.4) KTM rendelet szerinti teljeskörű környezetvédelmi felülvizsgálat végzésére vonatkozó jogosultsággal.
  A környezetvédelmi feladatok elvégzéséhez saját fúró, mintavevő, szivattyú és talajvíztisztító eszközállománnyal, talajn...


  Részletek
 • 3. Budafilter 94 Kft.

  2422 Mezőfalva, Páskomrét 1.

  Cégünk műanyagtermékek gyártásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Invester Alapozó és Magasépítési Kft.

  4026 Debrecen, Mester u. 1.

  Referenciáink: Praktiker áruházak alapozása: Kecskemét, Budapest; lakóépületek-irodaépületek alapozása: Budapest, Debrecen; kórházépületek alapozása: Székesfehérvár, Hatvan; iskolaépületek, tornatermek és egyéb középületek.


  Részletek
 • 5. Profil Építő és Szolgáltató Kkt.

  9023 Győr, Szigethy Attila út. 85


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak