Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

22 db találat

környezetvédelmi szolgáltatás

kifejezésre
1 | 2 | 3

Környezetvédelmi szolgáltatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dél-Magyarországi MÉH Zrt.- Központi Igazgatóság

  Dél-Magyarországi MÉH Zrt.- Központi Igazgatóság - Környezetvédelmi szolgáltatás - Tudakozó.hu Dél-Magyarországi MÉH Zrt.- Központi Igazgatóság - Környezetvédelmi szolgáltatás - Tudakozó.hu

  6721 Szeged, Bocskai u.8/b

  A Délmagyarországi MÉH Rt. története: A Dél-magyarországi MÉH Nyersanyaghasznosító Részvénytársaság 1992. szeptember 1-jével alakult meg. Tevékenysége azonban ennél jóval régebbi idokre nyúlik vissza. Hiszen már 1950.december 14-én létrejött 3 fővel a Tollkereskedelmi Vállalat Csongrád megyei kirendeltségéből a Csongrád megyei Melléktermék és Hulladékgyujtő Vállalat, a MÉH. Ezekben az években még lovaskocsikkal szállították a MÉH telepekre a nyersbor, a rongy, a fém és a csonthulladékot.A vállalat már ekkor...


  Részletek
 • 2. Érdi Ipartestület

  2030 Érd, Alispán u. 8.

  Az Érdi Ipartestület 6 település: Érd, Diósd, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Pusztazámor vállalkozóinak önkéntes gazdasági, társadalmi érdekképviseleti szerve.


  Részletek
 • 3. Hírmondó Kft.

  2000 Szentendre, Huba u. 6.

  Cégünk nyomdai tevékenységgel, könyvkiadással, egyéb sporttevékenységgel, szabadidős tevékenységgel, környezetvédelmi szolgálatással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Salgóterv Mérnöki és Környezetvédelmi Bt.

  3100 Salgótarján, Meredek út 3.

  Cégünk mélyépítéssel, környezetvédelemmel és geológiával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Gyuszéki Bt

  2011 Budakalász, Budai út 65.

  A jelenleg hatályban lévő törvények számtalan feladatot rónak a gazdálkodó szervezetekre mint munkáltatókra. A munkavédelmi és tűzvédelmi törvény a cégek gazdálkodásával összefüggő munkavédelmi és tűzvédelmi tevékenységének összehangolását és irányítását szaktevékenységnek minősíti, amelynek ellátására megfelelő képesítéssel rendelkező, főfoglalkozású vagy kapcsolt illetve szerződéses munkakörű ellátását írja elő. / Mvt. 54. / A szakképesítéssel rendelkező személy foglalkoztatását a munkaügyi miniszter rend...


  Részletek
 • 6. Dimenzió Mérnöki Kft.

  3300 Eger, Bajcsy-Zs. u. 1.

  A Dimenzió Mérnöki Kft. 1987-ben alakult magánvállalkozásként. Tevékenységünk során széleskörű tapasztalatokra tettünk szert különböző technológiai folyamatok tervezésében és megvalósításában. Gyakorlatot szereztünk közművek tervezésében és létesítésében is. Az évek során együttműködtünk külföldi cégekkel az általuk behozott technológiák Magyarországra történő adaptálásában. Részt veszünk pályázatok elkészítésében, kivitelezések bonyolításában és ellenőrzésében, valamint igény esetén ellátjuk a próbaüzem ir...


  Részletek
 • 7. Global Kleen Kft.

  2440 Százhalombatta, Szent László út

  Cégünk a Safety-Kleen Europe Ltd magyarországi képviseletét látja el. Környezetvédelmi tisztítóberendezéseinket az ipar, a karbantartás és a szerviz területén használják. Termékeinkre bérbeadáson túl komplex szervizszolgáltatást, folyamatos karbantartást végzünk.


  Részletek
 • 8. EREDŐ-SEVICE Kft.

  4033 Debrecen, Tamási Áron u. 12.

  Cégünk munkavédelemmel, illetve emelőberendezésekkel foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Kutép Komplex Tervező és Építő Bt.

  1121 Budapest, Weiss Manfréd ( Szabadkikötő) út 2.

  Víz- és szennyvízrendszerek tervezése, közúttervezés, vízi létesítmény tervezés, magas- és mélyépítés, környezetvédelmi feladatok tervezése, kivitelezése, bonyolítása, műszaki ellenőrzése.


  Részletek
 • 10. A.S.A. Magyarország Környezetvédelem és Hulladékgazdálkodás Kft.

  2360 Gyál, Kőrösi út 53.

  .Az .A.S.A. magyarországi leányvállalatai széles körű általános hulladékgazdálkodási megoldásokat nyújtanak a városi, ipari, kereskedelmi és kiskereskedelmi szektorok, valamint a háztartások számára. Nagy járműflottájának, a legmodernebb gyűjtési és tároló rendszereknek, saját újrafeldolgozó és kezelő telepeinek, valamint a hozzáértő és egyedi tanácsadó szolgáltatásoknak köszönhetően a hulladékgazdálkodás terén a társaság az első, ahova fordulni érdemes.
  Az .A.S.A.-nál a hulladékgazdálkodást a megrendelők ...


  Részletek