Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

ipari szennyvíztisztító

kifejezésre
1

Ipari szennyvíztisztító keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kar-Globus Szolgáltató és Karbantartó Kft.

  1108 Budapest, Gyömrői út 105.

  Cégünk környezetvédelmi kárelhárítást végez.


  Részletek
 • 2. Dimenzió Mérnöki Kft.

  3300 Eger, Bajcsy-Zs. u. 1.

  A Dimenzió Mérnöki Kft. 1987-ben alakult magánvállalkozásként. Tevékenységünk során széleskörű tapasztalatokra tettünk szert különböző technológiai folyamatok tervezésében és megvalósításában. Gyakorlatot szereztünk közművek tervezésében és létesítésében is. Az évek során együttműködtünk külföldi cégekkel az általuk behozott technológiák Magyarországra történő adaptálásában. Részt veszünk pályázatok elkészítésében, kivitelezések bonyolításában és ellenőrzésében, valamint igény esetén ellátjuk a próbaüzem ir...


  Részletek
 • 3. Keviép Kft.

  4025 Debrecen, Széchenyi út 46.

  A KEVIÉP alaptevékenysége az ipari-kereskedelmi projektek komplex megvalósítása a beruházási döntés előkészítésétől a létesítmény üzembehelyezésig.


  Részletek
 • 4. Asio Hungária Kft

  Asio Hungária Kft - Ipari szennyvíztisztító - Tudakozó.hu

  1161 Budapest, Szent Imre u. 11-13/4.

  Az ASIO Hungária Kft. közel 5 éve alakult, a cseh ASIO cég magyarországi leányvállalataként, az egész Európát behálózó ASIOGROUP cégcsoport tagjaként.
  Import és hazai gyártású szennyvíztisztító berendezéseinkről és egyéb kapcsolódó termékeinkről a Termékek menüpont alatt tájékozódhat bővebben, ehhez klikkeljen webcímünkre!


  Részletek
 • 5. Primmo KS Kft.

  1065 Budapest, Podmaniczky utca 5. fsz. 2.

  A szennyvízkezelő berendezések országos szakkivitelező - viszonteladó - területi képviselő hálózaton keresztüli kerülnek értékesítésre. Termékeink Eurokomform műszaki környezetvédelmi előírásainak megfelelő francia termékek. Igény szerint kulcsrakész kivitelzéssel, műszaki irányítási szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Viszonteladók jelentkezését is várjuk.


  Részletek
 • 6. VIDRA Környezetgazdálkodási Kft.

  9025 Győr, Bálint Mihály u.100.

  Cégüng fő profilja a környezeti kármentesítés, ezen belül a talajvizek szennyeződéseinek felszámolása.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak