Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

internet telepítés

kifejezésre
1

Internet telepítés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kapos-Net Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  Kapos-Net Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. - Internet telepítés - Tudakozó.hu

  7400 Kaposvár, Irányi Dániel u. 3.

  Korlátlan szélessávú Internet, több, mint 40 kábeltelevíziós csatorna, kiváló minoségben az alábbi falvakban:Baté, Hetes, Juta, Kaposméro, Kaposszerdahely, Kaposújlak, Kaposvár-Kaposfüred, Kaposvár-Toponár, Kaposvár-Töröcske, Magyaregres, Mosdós, Nagyberki, Szenna, Zimány.


  Részletek
 • 2. Polarsat Kkt.

  1134 Budapest, Thurzó u. 5/c.

  Cégünk antennarendszerek és egyedi antennák telepítésével, továbbá kábeltelevíziós hálózatok tervezésével és kiépítésével, valamint híradástechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. R-Net Hungary Kft.

  1077 Budapest, Király utca 103. 2/10

  Az R-NET HUNGARY Kft. 2002-ben alakult budapesti székhellyel magyar tulajdonosi körrel. Szélesköru számítástechnikai tevékenységet
  és Internet szolgáltatást végez. Az R-NET HUNGARY Kft. arra törekszik, hogy kis- és középvállalkozások, illetve egyéni elofizetok számára nyújtson testreszabott Internet szolgáltatást, jó minoségben és versenyképes árakon.


  Részletek
 • 4. Politel Kft.

  3360 Heves, Katona J. u. 50.

  A Politel Kft. 1998. február 27-én alakult. A cég jogutódja az 1991-ben létrehozott Politel Egyéni Cég-nek. A társaság 100%-ban magyar tulajdonú.
  A cég alapításkor Kenderesen bérelt, majd vásárolt telephelyet. A távközlési hálózatfejlesztés időszakában elsősorban a Matáv szerződött partnereként dolgoztunk tervezési, építési és szerelési területen. Ezen túlmenően 13 db átviteltechnikai konténert telepítettünk a felügyelet nélküli berendezések számára. Az elmúlt években majd minden Jász-Nagykun-Szolnok megy...


  Részletek
 • 5. PC Kuckó Debrecen Kft.

  4024 Debrecen, Batthyány utca 10.

  Cégünk számítástechnikai alkatrészek forgalmazásával és informatikai szolgáltatással foglalkozik.


  Részletek
 • 6. GYÖNGY-COMP Bt.

  8297 Tapolca, Rózsadomb 18.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak