Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

informatikai infrastruktúra

kifejezésre
1 | 2

Informatikai infrastruktúra keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. EDIPORT Kft.

  EDIPORT Kft. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu EDIPORT Kft. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu

  1121 Budapest, Konkoly Thege út 29-33.

  Az EDIPORT Kft. informatikai és távközlési alkalmazások integrációjával foglalkozik.


  Részletek
 • 2. RacioNet ZRt.

  RacioNet ZRt. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu RacioNet ZRt. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu RacioNet ZRt. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu RacioNet ZRt. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 3/a.

  A 15 éves múltra visszatekintő RacioNet Zrt. informatikai tanácsadással, számítástechnikai eszközök kereskedelmével, alkalmazásfejlesztéssel, rendszerintegrációval és projektmenedzsmenttel foglalkozik.

  Kereskedelmi üzletágunk több világcéggel áll kapcsolatban, kiemelt partnerként elsősorban a HP és SUN, valamint a Microsoft és az Oracle termékeit és megoldásait ajánljuk ügyfeleink figyelmébe.

  A RacioNet Zrt. az elmúlt években számos központosított közbeszerzési keretmegállapodás nyerteseként szállíto...


  Részletek
 • 3. UNITIS Rendszerház Rt.

  UNITIS Rendszerház Rt. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/b

  Az UNITIS Rendszerház Rt. integrált szolgáltatásokat kínál közép- és nagyvállalatok részére. A cég elsősorban tanácsadással és IT rendszerek bevezetésével foglalkozik az alábbi területeken: adattárház, alkalmazásfejlesztés, háromdimenziós tervezőrendszerek (3D CAD/CAM), e-business megoldások, vállalatirányítási rendszerek, ügyfélkapcsolati rendszerek, rendszerintegráció, intelligens létesítménygazdálkodás, logisztikai rendszerek, mérnöki szolgáltatás. Forgalmazott márkák: Hewlett Packard, Cisco, Pro/Enginee...


  Részletek
 • 4. Pikosystem Zrt.

  Pikosystem Zrt. - Informatikai infrastruktúra - Tudakozó.hu

  1141 Budapest, Paskál u. 60.

  A Pikosystem Zrt. Magyarország piacvezető cége a kórházi ágylámpasávok és nővérhívó-berendezések gyártása területén. Cégünk 1991-ben kezdte meg a világméretben is korszerű, csúcstechnikai színvonalat képviselő MEDIUM-501 típusjelű nővérhívó- és informatikai rendszer kifejlesztését.


  Részletek
 • 5. Softime Kft.

  9023 Győr, Kodály Zoltán u. 34.

  A Softime Kft.-t 1990-ben alapította egy szoftverfejlesztő, egy rendszerszervező és egy gépészmérnök azzal a céllal, hogy egyedi számítógépes megoldásokat készítsenek a mérnöki munka, az oktatás és az üzleti élet azon területei számára, ahol a hagyományos ügyviteli rendszerek már nem szolgáltatnak kielégítő eredményt.


  Részletek
 • 6. Digitális Kft.

  0 , N/A

  Biztos kapcsolat a megoldásokhoz.


  Részletek
 • 7. IFS Hungary Kft.

  1132 Budapest, Váci út 22-24.

  Az IFS olyan komponens-alapú üzleti alkalmazások fejlesztője és szállítója, amelyek segítenek a közepes- és nagyvállalatok működésének racionalizálásában, illetve lépéről-lépésre történő fejlődést biztosítanak a virtuális vállalatok koncepciójának megvalósítására.Az IFS Applications web-alapú üzleti alkalmazásokat kínál, amelyek ügyfélkapcsolati (CRM) rendszert és beszerzési lánc (Supply Chain Management) komponenseket, Internet portálokat, elektronikus piactereket és elektronikus beszerzési megoldásokat ta...


  Részletek
 • 8. Samuel F. B. Morse Kft.

  1029 Budapest, Bocskai u. 2.

  Cégünk webodlalak fejlesztésével, üzemeltetésével foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Minor Rendszerház Rt.

  1035 Budapest, Vörösvári út 103-105.

  A MINOR Rendszerház Rt. a hazai rendszerintegrátor cégek egyik kiemelkedő képviselője.


  Részletek
 • 10. PC-Akadémia Kft.

  0 , N/A

  A PC-Akadémia Kft. informatikai és informatika alapú problémák megoldására, valamint informatikával kapcsolatos oktatás és képzés feladatainak ellátásra létrejött vállalkozás. Minden tevékenységünkben törekszünk a kulcsrakész szolgáltatások szállítására, a magas minoségi követelmények betartására.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak