Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

fogászati kisröntgen

kifejezésre
1

Fogászati kisröntgen keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Delta-Dent Fogászat és Fogtechnika

  Delta-Dent Fogászat és Fogtechnika - Fogászati kisröntgen - Tudakozó.hu Delta-Dent Fogászat és Fogtechnika - Fogászati kisröntgen - Tudakozó.hu Delta-Dent Fogászat és Fogtechnika - Fogászati kisröntgen - Tudakozó.hu Delta-Dent Fogászat és Fogtechnika - Fogászati kisröntgen - Tudakozó.hu Delta-Dent Fogászat és Fogtechnika - Fogászati kisröntgen - Tudakozó.hu Delta-Dent Fogászat és Fogtechnika - Fogászati kisröntgen - Tudakozó.hu Delta-Dent Fogászat és Fogtechnika - Fogászati kisröntgen - Tudakozó.hu

  1152 Budapest, Szilaspark 10.

  Teljeskörű fogorvosi, illetve fogtechnikai szolgáltatással várjuk kedves pácienseinket minden korosztályból! Bízzon bennünk, nem fog fájni!
  NYITVATARTÁS A HÉT MINDEN NAPJÁN: 8,00-20,00
  ÜGYELET: Szombat -Vasárnap : 8,00-20,00-ig!
  A Pólus Center mellett, Szilasparkban a MEHOLA Üzletház 1. emeletén.
  FONTOS :Nálunk ingyenes és jó a parkolási lehetőség!!!!
  Egészségpénztári szerződések!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak