Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

festékipari kiegészítő anyag

kifejezésre
1

Festékipari kiegészítő anyag keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. FEBA 2000 KFT.

  3527 Miskolc, Szinva utca 2-4.

  Minden üzletünkben több számítógépes színkeverő rendszerrel sok ezer színt tudunk kikeverni beltéri falfestékben, homlokzatfestékben, zománcban és nemesvakolatban is. Igény esetén munkatársaink szaktanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére.


  Részletek
 • 2. Variachem Kft.

  1097 Budapest, Kén u. 8.

  Cégünk vegyipari alapanyagokat importáló, készletező és forgalmazó vállalat.


  Részletek
 • 3. Start 89 Kkt.

  1132 Budapest, Visegrádi u. 13.

  Festék, vegyiáru nálunk a legjobb áru! Ingyenes házhozszállítással, tanácsadással állunk vásárlóink rendelkezésére.


  Részletek
 • 4. Hexán Vegyianyag Finomító, Töltő és Kereskedelmi Kft.

  2440 Százhalombatta, Ipartelep 2704/1

  Cégünk, a Hexán Vegyianyag Finomító, Töltő és Kereskedelmi Kft. 1989. május 2-án alakult. A társaság megalakulása óta dinamikus fejlődésen ment keresztül, tevékenységét folyamatosan bővítette. ISO 3001:2000 és ISO 14001:1995 minősítéssel rendelkezünk.
  Szénhidrogén típusú finomvegyszerek (toluol, xilol, petroléterek) előállítása, nagykereskedelme; festékipari hígítók (lakkbenzin-, terpenol-, aromás, petróleum-, nitróhígító előállítása, nagy- és kiskereskedelme; petróleum, foltbenzin (palackos és kannás téte...


  Részletek
 • 5. Caldex Kft.

  9141 Ikrény, Kökény u. 1.

  A Caldex Kft. 1998-ban került megalapításra azzal a céllal, hogy az olaszországi IVAT Festékgyár ipari és járműfényezési anyagait kizárólagosan forgalmazza Magyarországon.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak