Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

festék kereskedelem

kifejezésre
1

Festék kereskedelem keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ipox chemicals Kft.

  1238 Budapest, Helsinki út 114

  Az ipox chemicals Kft. által elérhetővé válnak Önnek az elismert, kiválló minőségű reaktív higítók,epoxi térhálósítók és epoxi gyanták, mely termékeket az Ön alkalmazásái területére egyedileg fejlesztünk ki .
  Amennyiben szükségét látja kérem határozza meg a terméket mely pontossan megfelelne az igényeinek, és mi a négy évtizedes gyártási tapasztalatunkal elkészítjük Önnek.
  Ügyfélközpontú válalati felépítésünk garantálja a gyors és rugalmas megoldásainkat.
  A legmodernebb gyártási technológiánk lehetővé t...


  Részletek
 • 2. MEFFERT HUNGÁRIA Festékgyártó és Kereskedelmi Kft.

  2651 Rétság, Rákóczi utca 6.

  Tevékenységeink: házépítéssel kapcsolatos festékek, lakkok, javító termékek, műgyanta vakolatok importálása, illetve nagykereskedelme. Az ország festékboltjainak ellátása terítőjárattal, kivitelezői hálózatépítés, és festékkeverő gépek kihelyezése.
  A festékek széles színválasztéka, illetve szinezhetősége csak egyik része a komplex megoldásnak. Cégünk forgalmazza a termékhez speciálisan kialakított hígítókat, illetve az együtt használatos kiegészítő anyagokat. Alapozókat, vakolatokat, glett és javítóanyagok...


  Részletek
 • 3. Diósgyőri Vas Műszaki Üzletház

  3534 Miskolc, Nagy Lajos király u. 40-43


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak