Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

főtengely csapágyazás

kifejezésre
1

Főtengely csapágyazás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. 4 Tölgyesi Autójavító Kft.

  4 Tölgyesi Autójavító Kft. - Főtengely csapágyazás - Tudakozó.hu 4 Tölgyesi Autójavító Kft. - Főtengely csapágyazás - Tudakozó.hu 4 Tölgyesi Autójavító Kft. - Főtengely csapágyazás - Tudakozó.hu

  1135 Budapest, Szent László út 99.

  4 Tölgyesi Autójavító Kft.

  Első generáció

  1949-ben már maszek autójavítóként kezdtünk ismerté válni Budapesten, amikor még csak a nagyon híres embereknek, színészeknek volt autójuk. Ekkor még csak autószereléssel foglalkoztunk.

  Második generáció
  Aztán jött a második generáció 1972-ben, mikor már karosszériajavítással, autóvillamossággal is foglalkoztunk. Ekkoriban leginkább Trabanttal, Wartburggal, Ladával, Barkasszal, Polskival, Skodával volt tele a műhelyünk.

  Harmadik generáció: jelen
  Majd ...


  Részletek
 • 2. Fortuna Bt.

  Fortuna Bt. - Főtengely csapágyazás - Tudakozó.hu

  7017 Mezőszilas, Schönherz Z. út 9.

  Kobenschmidt, Clevite, Tribometal motorikus alkatrészek importálása és forgalmazása! Mezőgazdasági gépek, haszongépjárművek, ipari motorok, személygépkocsik motorfelújítása.


  Részletek
 • 3. Pál Dugattyú Kft.

  1185 Budapest, Üllői út 664.

  A Pál Kft. Magyarországon a legszélesebb választékban készít könnyűfém dugattyúkat, főként személyautókhoz. 60 mm-től 100 mm-ig vállaljuk mindenféle könnyűfém dugattyú gyártását. 500 különböző típusú dugattyút tudunk biztosítani raktárról.


  Részletek
 • 4. Mátyás-Gépműhely

  1067 Budapest, Szondi utca 40.


  Részletek
 • 5. Mercing Kft.

  1033 Budapest, Hévizi út 4/d


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak