Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

földmunkagép abroncs

kifejezésre
1

Földmunkagép abroncs keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Innovex Kft.

  Innovex Kft. - Földmunkagép abroncs - Tudakozó.hu Innovex Kft. - Földmunkagép abroncs - Tudakozó.hu Innovex Kft. - Földmunkagép abroncs - Tudakozó.hu Innovex Kft. - Földmunkagép abroncs - Tudakozó.hu Innovex Kft. - Földmunkagép abroncs - Tudakozó.hu Innovex Kft. - Földmunkagép abroncs - Tudakozó.hu

  1131 Budapest, Jász utca 165-167.

  Cégünk az Innovex Gumiabroncs Kereskedelmi Kft. az egyik vezető hazai abroncs, alumínium keréktárcsa importőr nagy- és kiskereskedés. Budapest XIII. kerületi telephelyünkön jelentős raktárkészletre támaszkodva kínáljuk a közvetlen gyári beszerzésű márkás gumiabroncsok széles választékát.


  Részletek
 • 2. ALCAR AGROGUMI Kft

  1037 Budapest, Csillaghegyi út 22.

  Yokohama gumiabroncsgyár kizárólagos Magyarországi képviselete.


  Részletek
 • 3. Michelin Hungária Abroncsgyártó Kft.

  1087 Budapest, Kerepesi út 17.

  A cég működése 1891-ben kezdődött, 1955-től 1969-ig 15 gyárat hoztunk létre a világon, jelenleg több mint 170 országban, közel 130.000 alkalmazottal dolgozunk.Michelin cégek: több, mint 100 éves tapasztalat az emberek és a közlekedés világában.


  Részletek
 • 4. GumiBörze Kft.

  3300 Eger, Kistályai út 259.

  "A célunk, hogy minőségi termékeket kínáljunk, és minőségi munkát végezzünk."


  Részletek
 • 5. Top-Tyre Kft.

  2072 Zsámbék, Pf.: 26.

  Cégünk gumiabroncs kereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek