Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

fémdoboz

kifejezésre
1 | 2

Fémdoboz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Horpeta Kft.

  Horpeta Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Horpeta Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Horpeta Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Horpeta Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Horpeta Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Horpeta Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Horpeta Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Horpeta Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu

  1121 Budapest, Hangya u. 28.

  Cégünk 1991-ben alakult családi vállalkozásként. Különböző vegyipari termékeket importáltunk. A privatizáció előtt a Budacolor egyik legnagyobb beszállítója voltunk. Azóta is elsősorban a nyomdaipar részére szállítunk alapanyagokat (főleg műgyantát) és fémcsomagoló eszközöket.
  2007-től cégünk bővítette profilját és szolgáltatásait.
  Az osztrák Pirlo és Gebrüder Reichsfeld által gyártott fémcsomagoló anyagokat árusítjuk. ( 125 ml-től a 30 l-es kiszerelésig).
  Célunk elsősorban a kisebb felhasználók ellátása...


  Részletek
 • 2. Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt.

  Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Láncszem Szolgáltató és Szaktanácsadó Bt. - Fémdoboz - Tudakozó.hu

  2310 Szigetszentmiklós, Széchenyi út 70. - TELEPHELY

  Beszállítói tevékenység:
  Saját gyártói bázisunkra valamint kipróbált kooperációs partnereinkre támaszkodva mechanikai alkatrészeket, szerelt egységeket vagy komplett termékeket szállítunk partnereinknek. Adottságaink elsősorban műszer- és kisgépipari jellegű termékek kis és középsorozatú gyártására alkalmasak.
  Egyéb tevékenységek:
  - Műszaki tervezés
  - Általános gépi forgácsolás, szerelés
  - Finomlemez megmunkálás, lakatosmunkák
  - Felületkikészítés
  - SAJÁT TERMÉKEK: PET-palack és fém italdoboz tömöritő...


  Részletek
 • 3. Logi-Store Kft.

  Logi-Store Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Logi-Store Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Logi-Store Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu Logi-Store Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Gyár u. 2.

  Cégünk a logisztika és raktározás-technika területén nyújt teljes körű szolgáltatást partnereinek, amely magába foglalja a helyszíni felmérést, logisztikai tervezést, valamint a tervezett rendszer használatra kész átadását.
  Kínálati palettánkon szerepelnek a raklapos, Drive-In, polcos és komissiózó állványzatok, a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel éppúgy, mint a galériás rendszerek, valamint a legmodernebb technológiát képviselő számítógép-vezérlésű raktári automaták.
  Célunk, hogy megrendelőinknek magas szí...


  Részletek
 • 4. CROWN Magyarország Csomagolóipari Kft.

  CROWN Magyarország Csomagolóipari Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu CROWN Magyarország Csomagolóipari Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu CROWN Magyarország Csomagolóipari Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu

  2750 Nagykőrös, Pótharaszti út 10.

  Európa vezető élelmiszeripari fémcsomagoló vállalata a Crown Cork and Seal Company, világelső multinacionális cég, nagykőrösi székhellyel 1993 - ban kezdte meg működését Közép-Kelet Európában. Vállalatunk fémcsomagolóipari anyagokat (konzervdobozokat és konzervdoboz tetőket) gyárt és értékesít. A Crown Magyarország Kft. korszerű csomagoló anyagaival a magyar konzervipar igényeinek kb 45 %-át biztosítja. Legfontosabb feladatunk az élelmiszerek, készételek frissességét, tartósságát biztosítani termékeink ált...


  Részletek
 • 5. Féda Kereskedelmi Kft.

  Féda Kereskedelmi Kft. - Fémdoboz - Tudakozó.hu

  1162 Budapest, Bekecs u. 22.

  A Mozart Souvenir Csokoládé és Italmárkakereskedelem kizárólagos joggal forgalmaz Magyarországon több híres csokoládét, teaitalt. Hamarosan megnyílik a Csokoládé Múzeum, ami korhűen felújított környezetben ad majd helyet egy hatalmas gyűjteménynek és számos rendezvénynek. A helyet a Csokoládékaszinó és a Királyi Csokoládékostoló túra teheti feledhetetlenné.

  Előre bejelentett csoportokat tudunk fogadni!


  Részletek
 • 6. Jakab-Kerámia Előállító és Kereskedelmi Kft.

  1106 Budapest, Heves utca 25.

  Cégjegyzékszám: 01 09728500. Alapítás/Átalakulás: 1976/2004. Export országok: Európai Unió. Import országok: Európai Unió, Ázsia. Referenciák: NESTLÉ, UNILEVER, PEPSI, BACARDI. Foglalkoztatottak: 2 fő. Tagság: Kézműves Kamara.  Reklámanyagok forgalmazása (világító reklámtáblák, poháralátétek, emblémázott poharak, bögrék, napernyők


  Részletek
 • 7. H-General Kft.

  1106 Budapest, Jászberényi út 29.

  Cégünk országos szinten gyárt és forgalmaz CNC esztergagépekkel megmunkált fémalkatrészeket. Igény szerint göngyöleg és műanyag fröccsöntő szerszám gyártás.


  Részletek
 • 8. Első Pesti Teaház

  1137 Budapest, Katona József u. 5.

  Vállalkozásunk 9 évvel ezelőtt, 1995-ben alakult. Az országban elsőként nyitottuk meg minőségi szálas teákat árusító üzletünket. Vállalkozásunk bátor és úttörő volt 1995-ben, mert hiszen elődeinkbe a törökök alaposan bekódolták a ?fekete leves?, a kávé szeretetét, fogyasztását. De szerencsére kitartásunknak és a tea szeretetének, egyre nagyobb teret hódít Magyarországon is a tea. A fiatalok rendkívül fogékonyak az újra és az egészséges dolgokra, így vevőkörünk nagy részét ma már a fiatalok alkotják.
  Szere...


  Részletek
 • 9. Kom-Thesz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1112 Budapest, Eper utca 63.

  A Kom-Thesz-t 1993-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Ha valaki megkérne minket, hogy fogalmazzuk meg röviden, mi is a Kom-Thesz, azt válaszolnánk: "a világ legnagyobb kiscége". Mondhatjuk ezt azért is, mert egyetlen nagy nemzetközi láncnak sem vagyunk tagja, így mit is tehetnénk mást, mint hogy magunk teremtjük meg vállalkozásaink és szolgáltatásaink kiterjedt hálózatát.


  Részletek
 • 10. Impress Fémcsomagoló Kft.

  4562 Vaja, Rohodi u. 1/3.

  Az Impress cég leányvállalataként konzervdobozok gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak