Automatikus bejelentkezés
belépés

Spirit Hotel Thermal Spa*****

Sárvár
9600 Vadkert krt. 5

telefon: 95/620-900
e-mail: info@spirithotel.hu
fax: 95/620-901
telefon: 95 889 500
fax: 95 889 515

Weboldal: http://www.spirithotel.hu

Cégleírás:
A sárváron található ötcsillagos Spirit Hotel Thermal Spa***** 2008. március 1-je óta 273 egyedileg berendezett egy és kétágyas szobákkal, lakosztályokkal várja a vendégeit. A Spirit Hotel Thermal Spa***** a hazai szállodaipar új távlatait mutatja be. Az ötcsillagos besoroláson túl a szálloda öt csillaga az öt őselem: víz, föld, tűz, levegő és szellem egyetemességének harmóniáját a tökéletes egyensúlyt szimbolizálja..
A gyógyvizéről méltán híres Sárvár tavakkal és erdőkkel övezett, csendes természeti környezetében található a modern, ötszintes épület, mely különleges építészeti megoldásaival, egyedi formavilágával és minőségi anyagok felhasználásával egy új világba vezeti be vendégeit. A szálloda rendkívül bőkezű alapszolgáltatásainak gerincét a 10.000m2 vízfelületű Oázis wellness- és fürdőrészleg biztosítja. A 22 élmény- és termálmedence mellett szépségápolási, wellness, medical wellness és gyógyászati kezelések széles skálája, Thali sens, Jean d Arcel Naturelle és Pharmos Natur termékekkel várja a megújulni vágyókat. A gasztronómiai élményeket a ház étterme és bárjai biztosítják, ahol a hagyományos ízek mellett a reform ízek kedvelői is megtalálják számításukat.
A szálloda 500 fős konferenciateremmel is rendelkezik -5 kisebb szekcióteremre alakítható-, mely a legmodernebb vetítési és hangosítási technikával felszerelt. Sportolási és szabadidős programok közül kiemeljük a ház squash, petanque és bowlinpályáját, szabadtéri teniszpályáit, illetve az egyéb mozgásprogramokat felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

Kulcsszavak: 4*-os hotel , 5*-os szálloda , gyógyszálloda , hotel , hotel szolgálat , hotelfoglalás , hotelszéf , szálláshely , szálloda , szálloda üzemeltetése , szállodai szoba , szállodai szobafoglalás , szállodai szolgáltatás , szállodaipar , szállodaüzemeltetés , termálhotel , wellness hotel

Spirit Hotel Thermal Spa***** fotók

Spirit Hotel Thermal Spa***** - Tudakozó.hu Spirit Hotel Thermal Spa***** - Tudakozó.hu Spirit Hotel Thermal Spa***** - Tudakozó.hu Spirit Hotel Thermal Spa***** - Tudakozó.hu Spirit Hotel Thermal Spa***** - Tudakozó.hu Spirit Hotel Thermal Spa***** - Tudakozó.hu Spirit Hotel Thermal Spa***** - Tudakozó.hu