Automatikus bejelentkezés
belépés

Speciál Bau Kft.

Budapest
1205 Tuba u. 28.

telefon: 285-0813
fax: 285-0812
e-mail: specialbau@specialbau.hu

Weboldal: http://www.specialbau.hu

Cégleírás:
A SPECIÁLBAU KFT. értékes tapasztalatokkal rendelkezik mind a magyar, mind a külföldi cégekkel (BABCOCK Sonderbau GmbH, STILL OTTO Montage GmbH, THYSSEN AG, G E Lighting TUNGSRAM RT., ALVER S.P.A., NOVER S.P.A., CARBOTECHNICA, THERMICOKE, INTERPROJEKT G.m.b.H., REA G.m.b.H., NIKOLAUS SORG & Co. G.m.b.h., stb.) való együttműködés terén.
A SPECIÁLBAU KFT. nagy gyakorlattal rendelkezik mind építési-szerelési tevékenység, mind Assistance Technique munkák szervezése, előkészítése és lebonyolítása terén, mind Magyarországon, mind a harmadik világ országaiban, valamint a fejlett európai országokban.

A harmadik világban végzett beruházások során vállaljuk a felépítendő üzem személyzetének képzését, valamint biztosítjuk a beindításhoz szükséges személyzetet. (Assitance Technique).

Magyarországon végzendő munkák esetén a megrendelés érvénybe lépésétől számított 7-14 napon belül tudjuk a vállalt munkát elkezdeni, külföldön ez az idő - a megfelelő engedélyek beszerzésétől függően - 4-6 hét.
"A tevékenységünket azzal a céllal ismertetem, hogy erősítsem a korábbi megbízóinkkal kialakult együttműködésünket, illetve hogy a leendő partnereinket a megfelelő információkkal lássam el. Meg vagyok győződve arról, hogy a következőkben felsorolt adatok meg fogják Önöket arról győzni, hogy a SPECIÁLBAU KFT. megbízható partner, és a felsorolt referenciák garanciát jelentenek a jövőbeni megbízásaink teljesítésére."

Kulcsszavak: acélszerkezeti munka , építőipar , fűtéstechnika , kazán , kemence , kemence javítása , kohászati kemence , környezetvédelmi berendezés , porleválasztó berendezés

Speciál Bau Kft. fotók