Automatikus bejelentkezés
belépés

Rheinzink Hungária Kft.

Budapest
1151 Bogáncs u. 1-3.

telefon: 305-0022
fax: 305-0023
e-mail: info@rheinzink.hu

Weboldal: http://www.rheinzink.hu

Cégleírás:
A RHEINZINK vállalkozást 1966-ban alapították a Grillo, a Stolberger Zink valamint a Vereinigte Deutsche Metallwerke (Egyesült Német Fémművek) cégek. A termelés 1969-ben indult meg. A cég székhelye és igazgatási központja a németországi Datteln-ban, a Ruhr-vidék északi peremén van.

A RHEINZINK Európában elsőként váltotta fel a horganylemez-gyártásban korábban szokásos, hagyományos paketthengerelési eljárást egy új, innovatív ? és még ma is élenjáró ? technológiával, a folyamatos szélesszalag-öntve-hengerlési eljárással. Ma a RHEINZINK a Grillo-konszernhez tartozik. Gyártási kapacitása évenként mintegy 160.000 tonna, alkalmazottainak száma meghaladja a 800 főt. A RHEINZINK ma már a világ 22 országában van jelen.

A cég saját kutató-fejlesztő részlegeiben magas szinten képzett szakemberek folyamatosan dolgoznak a gyártási folyamatok és a termékek minőségének jobbításán. Itt fejlesztik mindazokat az új termékeket is, amelyekkel a RHEINZINK elsőként lépett a piacra, s amelyek a gyakorlat által felvetett problémákra adnak innovatív választ, illetve a kivitelezést teszik gyorsabbá, gazdaságosabbá, ezzel is segítve a RHEINZINK?-kel dolgozó kivitelező szakemberek munkáját, javítva cégük versenyképességét.

A RHEINZINK egyik tudatosan vállalt célja, hogy olyan termékeket és eljárásokat fejlesszen ki, amelyek ? amellett, hogy a legmagasabb minőségűek ? az ökonómiai és ökológiai szempontokat is kielégítik; ezáltal rájuk nem csupán a magas szintű teljesítmény és hatékonyság jellemző, hanem teljes élettartamuk során lehetőleg minél kevéssé terhelik a környezetet.

A RHEINZINK minőségfilozófiájához már régóta hozzátartozik a gyakorlati környezetvédelem. Annak érdekében, hogy a felhasználókat lehetőleg széleskörűen és objektíven tájékoztassuk az általunk gyártott anyag tulajdonságairól, a RHEINZINK önként veti alá termékeit vizsgálatoknak és a folyamatos, független szervezetek által végzett ellenőrzésnek.

Kulcsszavak: előtető , építőanyag , építőipar , ereszcsatorna , ereszcsatorna-rendszer , fém tetőfedő elem , homlokzatburkolat , hullámprofil , napelem , napelemes rendszer , napelemtechnológia , napkollektor , napkollektor gyártása , napkollektor rendszer , napkollektoros rendszer , napkollektoros vízmelegítő , RHEINZINK , solartechnika , szaktanácsadás , szolártechnika , tanácsadás , teraszburkolat , tetőfedés, bádogos és ácsmunka , tetőfedő , tetőfedő anyag , tetőfedő burkolat , tetőfedő rendszer

Rheinzink Hungária Kft. fotók

Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu Rheinzink Hungária Kft. - Tudakozó.hu