Automatikus bejelentkezés
belépés

Pajzs Technológia

Budapest
1039 Pünkösdfürdő utca 52-54.

mobil: 30/633-6060
mobil: 30/378-0378
e-mail: pajzs@lophatatlan.hu

Weboldal: http://www.lophatatlan.hu

Cégleírás:
Tímár László vagyok, a Pajzs Technológiájú gépjárművédelem tulajdonosa.
Cégünk, a P.T.B. Pajzs Technológia Kft. kifejezetten gépjárművédelemmel foglalkozik. Személy szerint nem fogadtam el azt az általános nézetet, hogy a ?tolvajok mindig előbbre járnak?, és hogy ?lophatatlan autó nincs? megnyilvánulásokat. Biztos voltam abban, hogy létezik olyan megoldás, aminek az alkalmazásával a gépjármű lopások megakadályozhatóak. De ehhez az kellett, hogy más irányba keressem a megoldást. Pusztán csak azért, mert a kialakult helyzet is azt bizonyította, hogy a jelenlegi gépjárművédelmi rendszerek és eszközök hatékony gépjárművédelemre alkalmatlanok.
Rájöttem arra, hogy akár az elektronikai gépjárművédelmi rendszerek, akár a mechanikai gépjárművédelmi eszközök azért alkalmatlanok a gépjárművédelemre, mert az általános és közös hiányosság, a hozzáférhetőség mindig jelen van! Arra is rájöttem, hogy a mechanikai, és az elektronikai védelem önmagában soha nem fogja megvédeni a gépjárműveket a lopások ellen! Így sajnos sokszor a jelenlegi gépjárművédelmi paletta pont arra nem alkalmas, amiért alkalmazzák. A gépjárművédelemre.

A helyzeten csak ront, hogy a gépjárművédelmi tevékenységhez sok esetben a szolgáltató cégek a hatóságokkal takaróznak referenciaként, ami az állampolgárok szemében ezért a hatóságok sikertelenségének vélik a civil biztonságtechnikai cégek tehetetlenséggel párosított hozzá nem értését!

Elméletben kidolgoztam egy olyan gépjárművédelmi kialakítás alapjait, amelynek a segítségével meg lehet gátolni a gépjárművek illegális eltulajdonítását. Azt használtam fel, ami a biztonságtechnika minden területén alapelvként működik. Hiszen e nélkül nem beszélhetünk biztonságról. ?Ami hozzáférhető az támadható, ami hozzáférhetetlen, az támadhatatlan?. Ennek szellemében a gépjárművédelmi rendszerhez, és a gépjárművédelem kialakításához nélkülözhetetlen elektronikai megszakítási pontokhoz való hozzáférhetetlenség elvét valósítottam meg.
Így született meg a Pajzs Technológia.
Az elmélet roppant egyszerű, de a megvalósítás már igen komoly mérnöki szaktudást igényelt. A munkálatokat 2001 márciusában kezdtük meg, és 2001 októberre már túl voltunk az úgynevezett ?nullszériás? változatnál.
2002-ben jelentünk meg először a kereskedelemben. Ezenkívül 2002-ben a ?Kékfény? című műsor először foglakozott velünk egy rövid interjú erejéig.
2003-ban a ?Kékfény? ismételten elővette ezt a témát. Ekkor interjút adott egy olyan gépjármű tulajdonos is, akinek a gépjárművét több, mint kettő és fél órán keresztül nem tudták ellopni a tolvajok egy bevásárló központ parkolójából! Az esetet rögzítették a biztonsági kamerák is, ezért a lopási kísérlet időtartama és cselekménye nyomon követhető volt.

Gyakorlatilag elmondhatom, hogy az eltelt hat év alatt eddig több ezer gépjárműbe építettük be a Pajzs Technológiát, és több, mint hétszázötven esetben történt lopási kísérlet az ügyfél körünkben. Természetesen minden lopási cselekmény a kísérleti stádiumban megrekedt, és minden gépjármű megmaradt!
Azaz nulla a lopási statisztikánk!

Gépjárművédelemre kizárólag csak a Pajzs Technológiát kínálom, mivel célom a korrekt szolgáltatás, ami hatékonyan védi a gépjárműveket.
Munkánkkal szeretnénk hozzájárulni a bűnmegelőzéshez, mivel meglátásom szerint a gépjárművédelem is társadalmi érdek. Szeretnénk támogatni a hatóságok munkáját is annak érdekében, hogy minél kevesebb gépjárművet lehessen ellopni!

Meglátásom, és tapasztalatom az, hogy a gépjármű lopások igen is megakadályozhatóak! De ehhez elengedhetetlen a társadalmi szintű tájékoztatás, a nézőpont váltás, a gépjármű tulajdonosok felelősség vállalása a saját gépjárművüket illetően, és ezek után a megfelelő paraméterekkel rendelkező, a hozzáférhetetlenséget biztosító gépjárművédelem alkalmazása!

Tisztelettel:
Tímár László

Kulcsszavak: autó , autóalkatrész , autófelszerelés , autóriasztó , autóriasztó rendszer , autóvédelmi rendszer , biztonságtechnika , biztonságtechnikai berendezés , biztonságtechnikai berendezés telepítés , biztonságtechnikai termék , gépjárműkövetés , gépjárművédelmi rendszer , GPS , GPS helymeghatározó berendezés , GPS helymeghatározó rendszer , GPS készülék , GPS rendszer , helymeghatározás , hozzáférhetetlen autó , járművédelem , játszóház , kikerülhetetlen autó , lophatatlan autó , nem lopható autó , pajzs , PAJZS , vagyonvédelem , vagyonvédelmi rendszer

Pajzs Technológia fotók

Pajzs Technológia - Tudakozó.hu Pajzs Technológia - Tudakozó.hu Pajzs Technológia - Tudakozó.hu Pajzs Technológia - Tudakozó.hu Pajzs Technológia - Tudakozó.hu Pajzs Technológia - Tudakozó.hu Pajzs Technológia - Tudakozó.hu Pajzs Technológia - Tudakozó.hu