Automatikus bejelentkezés
belépés

Lion Kávézó, Étterem és Rendezvényház - Valaker Bt.

Nyírbátor
4300 Ady E. u. 13.

telefon: Telefon: 42/282-353, 20/9521-344, 20/9559-470, 30/5572-265, Fax:

Weboldal: http://www.lioncafe.hu

Cégleírás:
Nyírbátorban, az Ady Endre utca 13. szám alatt található.

Elegáns kávézó és étterem, melyhez egy hangulatos terasz, sörkert is csatlakozik, ahol az árnyas fák alatt szabadtéri grillezésre, sütésre is van lehetőség.

A vasútállomással szemben található vendéglátóhely joggal lett kedvelt az igényes szórakozást, a figyelmes kiszolgálást, a finom falatokat és a jó ételeket kedvelők körében. A kiszolgálás gyors, a személyzet udvarias.

A kávézó és étterem vasárnap kivételével délelőtt 10-től este 10-ig várja a vendégeket, ahol naponta menükiszolgálás és igen gazdag étlapkínálat áll rendelkezésre. Jól teszi az is, aki esti programként választja a Liont, hiszen egzotikus koktélok, különleges italok mellett tölthet el kellemes órákat, kultúrált környezetben beszélgethet, pihenhet, miközben egy finom vacsorát is elfogyaszthat.

Rendezvényházunkban száznyolcvan fő ülhet itt le kényelmesen egyszerre. Lakodalmak, vállalati rendezvények, konferenciák és tudományos tanácskozások ideális és egyre kedveltebb helyszíne.

A Lion Cafe és Étteremből a menüt házhoz is kiszállítjuk, de megrendelésre az étlapról választott ételeket is adott címre visszük. Vállalatok étkeztetését is megoldjuk.

Bővebb információt honlapunkon talál, ehhez klikkeljen webcímünkre!

Kulcsszavak: étterem , kávézó , kiszolgálás , konferencia , LION , sörkert , szabadtéri grill , terasz , vállalati rendezvény , vendéglátóhely

Lion Kávézó, Étterem és Rendezvényház - Valaker Bt. fotók

Lion Kávézó, Étterem és Rendezvényház - Valaker Bt. - Tudakozó.hu Lion Kávézó, Étterem és Rendezvényház - Valaker Bt. - Tudakozó.hu Lion Kávézó, Étterem és Rendezvényház - Valaker Bt. - Tudakozó.hu Lion Kávézó, Étterem és Rendezvényház - Valaker Bt. - Tudakozó.hu Lion Kávézó, Étterem és Rendezvényház - Valaker Bt. - Tudakozó.hu