Automatikus bejelentkezés
belépés

Isgama Kft.

Budapest
1106 Jászberényi út 38-72.

telefon: 239 64 61
telefon: 20 926 2640
fax: 20 921 7820

Weboldal: http://www.isgama.hu/

Cégleírás:
Az ISGAMA Kft. tulajdonosai hazai magánszemélyek. Társaságunk 2001-ben azzal a kitűzött céllal alakult meg, hogy korunk elvárásainak megfelelően az egyedi megrendelői igények maximális kiszolgálását megvalósítsa gépészeti-, gépgyártási-, épületgépészeti- és építészeti téren egyaránt. Elsősorban az egyedi megoldásokat, tervezést és kivitelezést megkövetelő feladatok megvalósítását tűztük ki célként magunk elé.

Cégünk piaci stratégiájának központi eleme, hogy a megrendelők jelentős része értékeli az átgondoltan felépített, megbízhatóan működő szolgáltatót, igényli a hozzáértő támogatást, a stabil, tartós partneri kapcsolatot, a garanciaidőn belüli és azon messze túlnyúló gyors szakszerű kiszolgálást, igény esetén akár a nap 24 órájában.

Az ISGAMA Kft. tevékenységi köre olyan sokoldalú, mint a kihívások, melyeket partnereink állítanak elénk. Teljesítési körünk az egyedi, esetenként exkluzív megoldásoktól a komplett, teljes körű megvalósulásig, a kis megbízástól az összetett projektekig terjed.

A szakmai hozzáértés és a belső infrastruktúra lehetővé teszi számunkra, hogy megbízóink kívánságainak biztosan, rugalmasan, gazdaságosan és - nem utolsó sorban - gyorsan eleget tehessünk. Megbízóinknak olyan részekből összeálló szolgáltatási megoldást kínálunk, amely minden fontos feladatot magában foglal az ajánlat adástól a kivitelezésen át a garancián túli karbantartásig, de ezek a szolgáltatás részek egy-egy célterületre vonatkoztatva akár önállóan is igénybe vehetők, úgymint pl. csak tervezés, vagy csak kivitelezés.
Feladatainkat fő- és alvállalkozásban egyaránt, szükség esetén minősített, megbízható alvállalkozók bevonásával valósítjuk meg.

Az ISGAMA Kft. teljes tevékenységére kiterjedő, 2001-ben bevezetett és 2002-óta tanúsított, nemzetközileg elismert, MSZ EN ISO 9001/2001 szerinti vállalati minőségirányítási rendszert működtet.

Kulcsszavak: acélszerkezet , acélszerkezet építés , acélszerkezet gyártás , acélszerkezet szerelés , acélszerkezetes építmény tervzés , acélszerkezeti munka , acélszerkezetű épület , alumínium előtető , bejárati előtető , előtető , előtető, garázs, nyitott kerti kiülő , felülvilágító , felülvilágító kupola , FERRALUX , füstelvezetés , füstelvezető , füstelvezető rendszer , könnyű acélszerkezet , polikarbonát , polikarbonát előtető , polikarbonát tetőszerkezet , töltőállomás előtető

Isgama Kft. fotók