Automatikus bejelentkezés
belépés

ICO Írószergyártó és Forgalmazó ZRt.

Pomáz
2013 Ico út Hrsz. 2990.

telefon: (26) 527-250
fax: 26/527-260
e-mail: ico@ico.hu
telefon: (26) 527-200
telefon: (26) 527-320

Weboldal: http://www.ico.hu

Cégleírás:
Az ICO Magyarország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb író- és irodaszergyártója 1951 óta gyárt író- és irodaszereket.Termékeink gyártása során az elsődleges szempont a kiváló minőség, melynek garanciája a több mint 50 éves, gyártásban elért tapasztalat, a legkorszerűbb gyártási technológiák és a szigorú minőségellenorzés.
Az ICO a 2005-ös évben elérte a 4.5 milliárd forintos forgalmat. A cég forgalmának dinamikus növekedése az évről évre megújuló termékválasztékának, versenyképes árainak és a sikeres üzletpolitikának köszönhető.2005-ben az ICO Magyarország piacvezető cége, mely a világ 54 országában értékesíti termékeit.
A cég 200 dolgozója gondoskodik arról, hogy termékeink, megfelelő minőségben, a megfelelő időben és versenyképes árakon eljussanak Önökhöz.

Kulcsszavak: ajándék , ajándéktárgy , alkoholos filc , celluxtépő , ceruza , dekorfilc , EDDING , filctoll , fűzőgép , fűzőkapocs , gemkapocs , golyóstoll , hegyező , ICO , iratrendező , irodaszer , írószer , írószer, irodai eszköz , írószertartó , iskolaszer , KOH-I-NOOR , korrektor , kréta , lyukasztó , marker , mechanikus ceruza , olajfesték , papíráru és írószer , PARKER , PENAC , reklám , reklámfeliratozás , rostiron , SAX , telefonregiszter , tempera , textilfilc , toll , töltőtoll , vízfesték , WATERMAN , zselés toll , zsírkréta

ICO Írószergyártó és Forgalmazó ZRt. fotók

ICO Írószergyártó és Forgalmazó ZRt. - Tudakozó.hu