Automatikus bejelentkezés
belépés

Hofeka Kft.

Budapest
1103 Gyömrői út 51-53.

telefon: 262-3034
fax: 260-6455
telefon: 261-6338
telefon: 261-6505

Budapest
1054 Bajcsy-Zsilinszky út 60./Bemutatóterem

Weboldal: http://www.hofeka.hu

Cégleírás:
A HOFEKA Kft. az 1888-ban alapított EKA Rt. (Elektromos Készülékek- és Anyagok Gyára) jogutóda, amely nagy tekintélyt és ismertséget szerzett magának Magyarország közvilágításában és a nagyfeszültségű távvezeték-szerelvények gyártásában.
A HOFEKA Kft. az alábbi termékeket gyártja:
nagyfeszültségű TVO távvezeték-szerelvények (kizárólagos magyarországi gyártás)
villamos szerelési anyagok
villamos távvezetéki- és alállomási szerelvények
dísz- és közvilágítási lámpatestek
kültéri-, sport- és ipari lámpatestek
fényvetők
speciális nagyfeszültségű szerelvények
kisfeszültségű szerelési anyagok.


Cégünk két fő szakterületéről bővebben
1. Nagyfeszültségű hálózati szerelvények
A magyarországi nagyfeszültségű hálózat 100%-ban a jogelőd cég ilyen szerelvényeivel épült ki. Ezeket a szerelvényeket és az energiaipar által igényelt új szerelvényeket a HOFEKA a magyarországi áramszolgáltatók igényei szerint - sokszor közvetlenül a lekapcsolások előtt feladott megrendelésekre is! - azonnal legyártja. Minőségükre jellemző, hogy az utóbbi 50 évre visszatekintve nem volt szerelvényhibára visszavezethető üzemzavar az energiarendszerben. Újabban a szerelvényeket komplett szigetelési rendszerben, tartó- és támszigetelőkkel is szállítjuk. Ezek a rendszerek a liberalizáció miatti üzembiztonság-fokozási törekvéseket is jelentősen segíteni tudják.

2. Lámpatestek
Egyedülálló fénytechnikai labor
Hazánkban egyedülálló, minősített fénytechnikai laboratóriummal rendelkezünk. A laboratórium a hazai mérési megbízások mellett nemzetközi igények színvonalas kiszolgálására is alkalmas. A szomszédos Ausztria tervező,- illetve gyártó cégei rendszeres megrendelőink.
A hazai világítástechnikai tervezők munkáját térítésmentesen segítjük, EKALUX és RELUX tervezőprogramunkat kérésre szívesen az érdeklődők rendelkezésére bocsátjuk. A laboratóriumnak nagy szerepe van abban, hogy cégünk folyamatosan a legkorszerűbb követelményeknek megfelelő lámpatesteket tud gyártani. A modern megoldások iránt nyitott, fiatal műszaki csapatunk felkészült arra is, hogy egyedi igényeknek megfelelő lámpatesteket is tervezzen és gyártson. (Így készültek például az AUCHAN áruházak élelmiszerpultjait megvilágító speciális lámpatestek, illetve a Pasaréti Sportcentrum háromszintű komplett belsőtéri csarnokvilágítása. Az anyahajók és tengerészeti bázisok térvilágítására alkalmas speciális fejlesztésű lámpatestünk az amerikai haditengerészet műszaki csapatának elismerését is kivívta.) Kültéri- és nagyobb belső terek világítására szolgáló lámpatesteket egyaránt gyártunk. Cégünk Európai Uniós együttműködés keretében az elsők között fejlesztette ki elektronikus áramkörű közvilágítási lámpáit.
Egyedülálló garancia
Lámpatesteink kizárólag fémből készülnek, ennek megfelelően kimagaslóan hosszú, 25 éves garanciával, ami a cégünkkel végzett karbantartás esetén 40 évre növelhető. Termékeink műszaki és esztétikai színvonalát mutatja, hogy lámpatest-kínálatunk több tagja jelentős szakmai elismerésben részesült. (Pl.: INDUSTRIA-különdíj.) Az általunk ajánlott típusok gyártásához szükséges korszerű gyártóeszközökkel, illetve gépparkkal rendelkezünk, így termékeinket határidőn belül biztonságosan, ütemezésnek megfelelően határidőre tudjuk teljesíteni.

Környezettudatos fejlesztések
A hazai gyártók között cégünket érte az a megtiszteltetés, hogy meghívást kaptunk az egyik legtekintélyesebb nemzetközi szakmai szövetség, az IDA (International Dark Sky Association) tagjai közé. A szervezet nagyon szigorú szempontrendszer alapján választja ki azokat a világítótesteket, melyekkel teljesen fényszennyezés-mentes világítás létesíthető. Legújabb fejlesztésű kompakt fénycsöves lámpatestünk már IDA-minősítéssel rendelkezik. Cégünk így Magyarországon elsőként használhatja az IDA logóját, amely az élhető környezetért tenni akaró gyártók védjegye.
Hazai viszonylatban jelentős fejlesztéseket végeztünk a sajátos követelményeket támasztó hazai vasúttársaságok térvilágításának megoldására. Örömünkre szolgál, hogy az említett cégek azóta is elégedett, folyamatos megrendelőink.

Új utakon a HOFEKA
Tevékenységünket a felsorolt fő területeken továbbfejleszteni szándékozunk. Lámpatest-gyártásunk jelentős része is uniós együttműködés keretében folyik. Az IDA ajánlásának köszönhetően stratégiai partnerei lettünk a MAGNARAY International vállalatnak, amely az Egyesült Államok piacának elismert szereplője. Termékeink értékesítését a jövőben Magyarországon és az Európai Unió tagállamain kívül Oroszországban, Ukrajnában és az unióhoz újonnan csatlakozó többi közép-kelet-európai országaiban is tervezzük.
Cégünk ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerben dolgozik, így több stratégiai fontosságú vállalat minősített beszállítói vagyunk.
Elérhetőségeink bármelyikén szívesen állunk rendelkezésére!

Nyitvatartás
Iroda: Hétfő - Péntek: 8.00 - 16.00
Raktár: Hétfő - Péntek: 7.30 - 15.30
Bemutatóterem: telefonos egyeztetés alapján.

Kulcsszavak: CLIP , ENTALUX , GLÓRIA , közvilágítási lámpatest , lámpatest , MINIEKA , SZATURNUSZ , világítás , világítástechnika

Hofeka Kft. fotók

Hofeka Kft. - Tudakozó.hu Hofeka Kft. - Tudakozó.hu Hofeka Kft. - Tudakozó.hu Hofeka Kft. - Tudakozó.hu Hofeka Kft. - Tudakozó.hu Hofeka Kft. - Tudakozó.hu Hofeka Kft. - Tudakozó.hu