Automatikus bejelentkezés
belépés

Budapest Airport Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt.

Budapest
1185 Ferihegy 1675

telefon: 296 96 96
e-mail: info@bud.hu

Weboldal: http://www.bud.hu

Cégleírás:
A BA Zrt. küldetése az, hogy 2015-ig a Budapest Airportot Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind pedig a működési hatékonyság terén. A repülőtér lehet Budapest és egész Magyarország gazdasági növekedésének egyik kulcsszereplője.
A Budapest Airport Zrt. feladata Magyarország legjelentősebb és egyben az új EU tagországok második legnagyobb repülőterének irányítása, működtetése és fejlesztése. A repülőtér üzemeltetője a tartós hatékonyságot és a jövedelmezőséget tűzte ki céljául.
Bíztatóak a kilátások: A légi forgalom jelentősen nőni fog a régióban. A Budapest Airport kedvező alapokkal rendelkezik a további útvonal fejlesztésekre, valamint jók a növekedési lehetőségei a repüléssel kapcsolatos üzletágakban és azokon kívül is.
Az üzemeltető célja a légikikötő szilárd pozíciójának további erősítése, a repülőtérben rejlő lehetőségek felismerése és azok megvalósítása. A dinamikusan fejlődő gazdasági környezetben erősíteni kívánja a repülőtér helyzetét az egyre fokozódó versenyben.
A vállalat meghatározó lépéseket tett annak érdekében, hogy átszervezze üzleti tevékenységét és a repülőtér infrastruktúrájának fejlesztésével megfeleljen a a jövő kihívásainak. A folyamat középpontjában a bővítési és modernizációs program, a BUD Future áll.

Kulcsszavak: akciós repülőjegy , charterjárat , kedvezményes repülőjegy , nyaralás repülővel , olcsó repülőjegy , online repülőjegy rendelés , online repülőjegy-foglalás , repülőgép-karbantartás , repülőjegy , repülőjegy fapados járatra , repülőjegy-beszerzés , repülőjegy-eladás , repülőjegy-értékesítés , repülőjegy-foglalás , repülőjegy-rendelés , repülőjegy-ügyintézés , repülőtér , repülőtér biztosítás , repülőtér üzemeltetése , repülőtéri szálloda , repülőtéri transzfer

Budapest Airport Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. fotók

Budapest Airport Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. - Tudakozó.hu Budapest Airport Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. - Tudakozó.hu Budapest Airport Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. - Tudakozó.hu Budapest Airport Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. - Tudakozó.hu Budapest Airport Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. - Tudakozó.hu Budapest Airport Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zrt. - Tudakozó.hu