Automatikus bejelentkezés
belépés

BSH Hungária Légtechnikai Kft.

Budapest
1107 Fertő út 8.

fax: 204-2821
telefon: 203-0690
e-mail: info@bshhungaria.hu
telefon: 464-3186
telefon: 464-3221
e-mail: info@bshhungaria.hu

Weboldal: http://www.bshhungaria.hu/

Cégleírás:
Cégünk a lég- és a klímatechnika területén tevékenykedik.A BSH egy modern, innovatív légtechnikai szolgáltató vállalkozás, amely Ausztriában és Kelet-Európában kimagasló pozícióval bír. Cégére több ismert - németországi és svájci - gyártónak.

A mai erős piaci helyzet a jövőbelátó stratégiának az eredménye, amelyben a vevő és a megrendelői igények állnak tevékenysége középpontjában.

25 évvel ezelőtt a BSH a Deutsche Babcock csoport leányvállalata volt: axiál-, tető-, radiál-, hő- és füstgázelszívó ventilátorokat forgalmazott. 1978. 04. 01. -én Hans Christian Metz megvásárolta a Büttner-Schilde-Haas GmbH ausztriai légtechnikai részleget, és átvette a BSH Babcock ( a mai TLT ) képviseletét Kelet-Európában.

A BSH vállalkozásfilozófiájának egyik legfontosabb eleme a maximális vevői elégedettség, melynek alapja a teljes szakmai hozzáértés és megbízhatóság. Már a kezdetekben is egyértelmű volt, hogy más kimagasló minőségű termékekkel is bővíteni kell a termékpalettát. Az évek során a BSH ezen cégek kizárólagos forgalmazója lett

Kulcsszavak: klímatechnika , légkezelő rendszer , légszűrő , légtechnika , szállítmányozás

BSH Hungária Légtechnikai Kft. fotók

BSH Hungária Légtechnikai Kft. - Tudakozó.hu BSH Hungária Légtechnikai Kft. - Tudakozó.hu BSH Hungária Légtechnikai Kft. - Tudakozó.hu BSH Hungária Légtechnikai Kft. - Tudakozó.hu BSH Hungária Légtechnikai Kft. - Tudakozó.hu