Automatikus bejelentkezés
belépés

ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft.

Mezőkövesd
3400 Eper u. 53.

e-mail: info@aszfaltmakadam.hu
fax: 49/500-209
telefon: 49/416-220
telefon: 49/500-426

Weboldal: http://www.aszfaltmakadam.hu

Cégleírás:
Társaságunk 1993. áprilisában alakult meg. Az ügyvezető tulajdonos Biró Árpád és társa Szilvási András, aki egyben a Szilvási Trans Kft tulajdonosa azzal a szándékkal hozta létre az Aszfalt - Makadám Kft. -t , hogy a Mezőkövesden megszűnt Költségvetési Üzem helyébe lépjen egy olyan céggel, amely a városban az útfenntartási, és építési feladatoknak eleget tud tenni.

Az évek során végzett megbízható és jó minőségű munka alapján sikerült a céget folyamatosan fejleszteni; következtében aszfaltozó gépláncot, földmunkagépeket, és szállítóeszközöket vásároltunk. 1996-ban Mezőkövesd D-Ny-i iparterületnek kijelölt részén területet vásároltunk és megkezdtük telephelyünk kialakítását.

Létrehoztuk a Betonkeverő és betonelem-gyártó üzemünket, mely napi 250 m3-es kapacitással bír, valamint kialakításra került egy szállítási és gépészeti telep.

2004-ben elkészült az Irodaházunk. A foglalkoztatottak létszáma a kezdeti 15 főről 50 főre bővült. Bevételeink túlnyomó részét önkormányzati és egyéb közbeszerzési pályázatokon elnyert munkák, illetve országos szinten elismert nagyvállalatok alvállalkozóiként és beszállítóiként kapott munkákra alapozzuk.

Következő fejlesztésünk 2006-ban a betonelem-gyártó csarnok volt.

Jelenleg Mezőkövesd 100 km?es körzetében végzünk út és közműépítési munkákat, illetve transzportbeton, építési anyag és betontermék értékesítést. A közúti árufuvarozást a SZILVÁSI TRANS Kft biztosítja.

2004. évben bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert.

Szakmai körökben egyre ismertebb, és elismertebb az ASZFALT-MAKADÁM név, reméljük a jövőben is sikerül megtartani versenyképességünket, és erősíteni pozícióinkat tevékenységi területünkön.

Kulcsszavak: aszfalt , aszfaltozás , beton , betoncső , betonelem , betontermék , építési anyag , építőipari kivitelezés , falazóelem , fedlap , földmunka , gépkölcsönzés , járdalap , kiemelt útszegély , közműépítés , kútgyűrű , mederlap , mélyépítés , mélyépítőipari kivitelezés , süllyesztett útszegély , transzportbeton , transzportbeton előállítása , útépítés , útfenntartás , zsaluzóelem

ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. fotók

ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Tudakozó.hu ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Tudakozó.hu ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Tudakozó.hu ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Tudakozó.hu ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Tudakozó.hu ASZFALT-MAKADÁM Út- és Közműépítő Kft. - Tudakozó.hu