Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

biológiai szennyvíztisztítás

kifejezésre
1

Biológiai szennyvíztisztítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bakonykarszt Víz - és Csatornamű Zrt.

  8200 Veszprém, Pápai út 41

  A BAKONYKARSZT Víz- és Csatornamű Zrt. 1996. január 1-jén alakult, jogelődje az Zrt. főrészvényese - Veszprém megyei jogú város - mai értelemben vett vízművét pedig 100 éve, 1896. október 1-jén helyezték üzembe.

  Történelmi hagyomány kötelez bennünket, hogy a mai igényeknek is eleget tegyünk, s bizonyítsuk az alapító önkormányzatoknak: elvárásaiknak megfelelünk. Védjük, óvjuk a vízbázisokat, a szolgáltatott víz pedig mindig jó minőségu, színtelen, szagtalan, üdítő. Több mint száz éve, hogy Veszprém város...


  Részletek
 • 2. UTB Envirotec Kft.

  1139 Budapest, Lomb utca 15.

  Cégünk környezetvédelmi gépek, berendezések forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Dimenzió Mérnöki Kft.

  3300 Eger, Bajcsy-Zs. u. 1.

  A Dimenzió Mérnöki Kft. 1987-ben alakult magánvállalkozásként. Tevékenységünk során széleskörű tapasztalatokra tettünk szert különböző technológiai folyamatok tervezésében és megvalósításában. Gyakorlatot szereztünk közművek tervezésében és létesítésében is. Az évek során együttműködtünk külföldi cégekkel az általuk behozott technológiák Magyarországra történő adaptálásában. Részt veszünk pályázatok elkészítésében, kivitelezések bonyolításában és ellenőrzésében, valamint igény esetén ellátjuk a próbaüzem ir...


  Részletek
 • 4. Zöld Jövő Környezetvédelmi Egyesület

  1223 Budapest, Nagytétényi út 35.

  Egyesületünk környezetvédelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Biopetrol Kft.

  6726 Szeged, Thököly út 85.

  Társaságunk környezetvédelmi szolgáltatásokat végez az ország egész területére kiterjedően.


  Részletek
 • 6. E+E Kft.

  1037 Budapest, Seregély u. 8. C/3.


  Részletek
 • 7. IFK HUNGÁRIA KFT.

  9400 Sopron, Borsmonostori u. 7.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak