Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

belsőépítészeti stúdió

kifejezésre
1

Belsőépítészeti stúdió keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Belsőépítészeti Stúdió Kft.

  Belsőépítészeti Stúdió Kft. - Belsőépítészeti stúdió - Tudakozó.hu

  1125 Budapest, Kirányos út. 21

  Att-Cad Építészeti és Belsőépítészeti Stúdió
  1012 Budapest, Logodi utca 54.

  Cégünk 8 éve van a piacon, építészeti és belsőépítészeti tervezéssel. Lakóépületek, irodák, üzletek, irodaházak eddigi munkáink, melyek mind megvalósultak. Munkáink az ország egész területét lefedik, láthatók Soprontól-Nyíregyházig, Pécstől-Salgótarjánig.

  Építészeti és belsőépítészeti munkákat vállalunk, tervezés, engedélyeztetés, kiviteli tervek készítésével állunk a megbízónk rendelkezésére....


  Részletek
 • 2. Monostor Bt.

  2015 Szigetmonostor, Bem u. 12.

  Egy szobrászrestaurátor művészpár törekvései egy a mai elvárásoknak megfelelő restaurátorműhely kiépítésére és fentartására. Egyedi enteriőrök, különc lakberendezési tárgyak. Fiatal diplomás szakembereinkkel azon fáradozunk, hogy visszaszerezzük a szobrász-restaurátor szakma tekintélyét. Minden olyan kihívást teljesítünk, ami túlmutat a mindent elárasztó tömegcikkek színvonalán.


  Részletek
 • 3. Decoceram Fürdőszoba és Belsőépítészeti Stúdió

  Decoceram Fürdőszoba és Belsőépítészeti Stúdió - Belsőépítészeti stúdió - Tudakozó.hu

  1107 Budapest, Ceglédi út 1-3.


  Részletek
 • 4. Stilles Hungary Kft.

  1021 Budapest, Törökvészi út 87-91. (Rózsadomb Center II.em.)

  Az elegancia luxus, de nálunk elérhető! A Stilles Hungaria Kft. függönyök, stílbútorok és frottír termékek forgalmazásával és szerelésével, emellett belső terek kialakításának kivitelezésével foglalkozik. Stílbútoraink időtállóak és valóban kedvező árfekvésben kaphatóak többek között barokk és bidermeier stílusban. Mindezeket a termékeket a több ezer féle függöny és frottírtermékeink egészítik ki.
  Bemutatóterem: Cora áruház, Törökbálint


  Részletek
 • 5. Szenes Design Stúdió

  1026 Budapest, Virágárok u. 6/b

  Magas színvonalú belsőépítészeti tervezés és művezetés referenciákkal (színházak, Palace szálló, Uránia Mozi, bankok, üzletházak).


  Részletek
 • 6. Generálterv Tervező és Szakértő Gmk

  1025 Budapest, Kondorkert utca 6


  Részletek
 • 7. Kiss-Textil Kft

  2100 Gödöllő, Szabadság tér 14.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak