Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

belsőépítészeti kerámia

kifejezésre
1

Belsőépítészeti kerámia keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Papillon 2000 Kft.

  Papillon 2000 Kft. - Belsőépítészeti kerámia - Tudakozó.hu Papillon 2000 Kft. - Belsőépítészeti kerámia - Tudakozó.hu Papillon 2000 Kft. - Belsőépítészeti kerámia - Tudakozó.hu Papillon 2000 Kft. - Belsőépítészeti kerámia - Tudakozó.hu Papillon 2000 Kft. - Belsőépítészeti kerámia - Tudakozó.hu

  1194 Budapest, Kócsag u. 43.

  Cégünk több mint 20 éve Magyarországon elsőként kezdett el gyártani valódi kövekből és természethű műsziklákból vízeséseket, csobogókat, szökőkutakat.
  Számtalan lehetőség rejlik az üvegszálas technikánk felhasználásában. Lakások és üzletek, kiállítások és vásárok, éttermek és szállodák, kertünk esztétikus és kellemes kiegészítői, melyeket több tízéves tapasztalattal gyártunk és forgalmazunk, nemcsak Magyarországon.
  Elektromos árammal üzemeltethető kandallóink üvegszálas technikánknak köszönhetően könnyen ...


  Részletek
 • 2. H'Art Design Kft.

  1052 Budapest, Váci út 12

  Cégünk belsőépítészettel foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Ponticsempe-mozaik Kft.

  2045 Törökbálint, Torbágy u. 16

  A Ponti mint a minőségi burkolatok szakértője, az Ön lakását is egyedivé, különlegessé és otthonossá varázsolja, amelybe nap mint nap élmény hazatérni. A Ponti, olasz és spanyol magas minőségű csempe, járólap, mozaik és szaniterek széles választékával várja a kiszolgálásra is igényes vásárlókat.

  Órási raktárkészletünk hetente frissül, így akár azonnal elviheti a több száz féle burkolólapból kiválasztott terméket. Importból, megrendelésre érkező termékeinknél a többnyire rövid (15-18 nap) határidőt igyek...


  Részletek
 • 4. Ceraform Bt.

  2800 Tatabánya, Koós Károly u. 33.

  Cégünk kályha- és kandallócsempék, kerámiák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk a megendelő igényei szerinti kandalló, kályha megtervezését is.


  Részletek
 • 5. Burik Kerámia

  2022 Tahi, Szentendrei út 65.

  Kerámia és kerámiatermékek tervezése, készítése és kivitelezése.


  Részletek
 • 6. Aquamorf Kft.

  2335 Taksony, Kölcsey u. 23.

  Cégünk szökőkutak, műsziklák, kerti csobogók gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak