Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

belsőépítészeti díszítő

kifejezésre
1

Belsőépítészeti díszítő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Az Építész Bt.

  Az Építész Bt. - Belsőépítészeti díszítő - Tudakozó.hu Az Építész Bt. - Belsőépítészeti díszítő - Tudakozó.hu Az Építész Bt. - Belsőépítészeti díszítő - Tudakozó.hu

  1016 Budapest, Tigris u. 34.

  Cégünket 1998-ban alapítottuk, meghatározó vállalatoknál eltöltött mintegy tíz év szakmai tapasztalatszerzés után. (IPARTERV, VÁTI, MÉRTÉK Stúdió, KIESEL Kft (Ausztria), TÉRMŰ Kft, PLANNER-T Kft) Kezdetben lakóépületeket terveztünk, de az évek során a kerti pavilontól kezdve a biogáz erőműig a legkülönbözőbb feladatokat oldjuk meg. Csak egyedi épületeket tervezünk, lehetőleg hagyományos, bizonyítottan bevált építőanyagokkal. Épületek tervezésével párhuzamosan várostervezéssel, rendezési tervek készítésével ...


  Részletek
 • 2. Borostyán Kődekor Kft.

  8446 Kislőd, Hunyadi út Hrsz. 03/7

  Sírkő és egyéb kőből készült emlékművek elkészítését vállaljuk korrekt áron.


  Részletek
 • 3. Sz+C Stúdió Kft.

  7100 Szekszárd, Tartsay u. 12.

  Az építőipari termékskálán szinte teljes körű márkakereskedői kínálattal, állandó akcióinkkal várjuk, jól felkészült mérnők és technikus kollégákkal a kedves érdeklődőket.


  Részletek
 • 4. Albert Zsuzsanna belsőépítész

  1031 Budapest, Rozgonyi Piroska u. 1.

  Ha szeretné a személyiségét a környezetében is kifejezni, ha unja már az egyformaságot... Hívjon bizalommal!


  Részletek
 • 5. Marschall Design Kft.

  1062 Budapest, Székely Bertalan utca 9.

  Fejlett fogyasztói társadalmunk mozgatórugója a reklám. Célunk az információ eljuttatása a fogyasztókhoz. 1991 óta foglalkozunk reklámeszközök tervezésével és kivitelezésével.


  Részletek
 • 6. Farel In Hungary Kft.

  1173 Budapest, Almafa u. 38

  Cégünk ügyfélközpontú mentalitásával, magas minőségi színvonalú munkáival elérte, hogy a piacon megbízható, komoly referenciákkal rendelkező vállalkozásként tudjunk részt venni.
  A folyamatos fejlesztések és bővítések eredményeként a Farel Kft teljes
  építőipari generál kivitelezést, mindennemű árnyékolástechnikái és belsőépítészeti munkákat, továbbá épület gépészeti munkálatokat tud vállalni és teljesíteni.


  Részletek
 • 7. Synthese Restaurátor Kft.

  1147 Budapest, Kerékgyártó u. 51.

  Múltunk számtalan műalkotása vár restaurálásra. Festmények, szobrok és kulturális javaink áldozatul esnek az idő rombolásának, vagy az emberi gondatlanságnak. Restaurálni annyi, mint megismerni, helyreállítani és gondozni. Elődeink romlandó anyagokkal próbálták megalkotni művészeti szándékaik lenyomatait, szépnek tartott ideáljaikat, vagy egyszerűen egy korszak divatját követték.
  A Synthese Restaurátor Kft. 1991-es megalakulása óta a legkülönbözőbb restaurátori feladatokkal került szembe. Alig van, olyan a...


  Részletek
 • 8. Mimikri Design Stúdió

  1111 Budapest, Bertalan L. u. 26.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak