Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

belsőépítészet tervezés

kifejezésre
1

Belsőépítészet tervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Az Építész Bt.

  Az Építész Bt. - Belsőépítészet tervezés - Tudakozó.hu Az Építész Bt. - Belsőépítészet tervezés - Tudakozó.hu Az Építész Bt. - Belsőépítészet tervezés - Tudakozó.hu

  1016 Budapest, Tigris u. 34.

  Cégünket 1998-ban alapítottuk, meghatározó vállalatoknál eltöltött mintegy tíz év szakmai tapasztalatszerzés után. (IPARTERV, VÁTI, MÉRTÉK Stúdió, KIESEL Kft (Ausztria), TÉRMŰ Kft, PLANNER-T Kft) Kezdetben lakóépületeket terveztünk, de az évek során a kerti pavilontól kezdve a biogáz erőműig a legkülönbözőbb feladatokat oldjuk meg. Csak egyedi épületeket tervezünk, lehetőleg hagyományos, bizonyítottan bevált építőanyagokkal. Épületek tervezésével párhuzamosan várostervezéssel, rendezési tervek készítésével ...


  Részletek
 • 2. Stilles Hungary Kft.

  1021 Budapest, Törökvészi út 87-91. (Rózsadomb Center II.em.)

  Az elegancia luxus, de nálunk elérhető! A Stilles Hungaria Kft. függönyök, stílbútorok és frottír termékek forgalmazásával és szerelésével, emellett belső terek kialakításának kivitelezésével foglalkozik. Stílbútoraink időtállóak és valóban kedvező árfekvésben kaphatóak többek között barokk és bidermeier stílusban. Mindezeket a termékeket a több ezer féle függöny és frottírtermékeink egészítik ki.
  Bemutatóterem: Cora áruház, Törökbálint


  Részletek
 • 3. Trifólium Hungary Kft.

  1137 Budapest, Szent István park 6.

  Cégünk kiállításépítéssel teljeskörű faipari munkák lebonyolításával foglalkozik. A lakatosmunkák is cégünk profiljába tartoznak.


  Részletek
 • 4. Molnár Steel Design

  Molnár Steel Design - Belsőépítészet tervezés - Tudakozó.hu

  1165 Budapest, Újszász u. 43.


  Részletek
 • 5. Adler Hotel

  8600 Siófok, Május 1. u. 2.

  Cégünk a vendéglátás területén tevékenykedik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak