Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

audiovizuális rendszer

kifejezésre
1

Audiovizuális rendszer keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. AutoDVD.hu Kft.

  AutoDVD.hu Kft. - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu AutoDVD.hu Kft. - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu AutoDVD.hu Kft. - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu AutoDVD.hu Kft. - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu AutoDVD.hu Kft. - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu AutoDVD.hu Kft. - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu AutoDVD.hu Kft. - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu AutoDVD.hu Kft. - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu AutoDVD.hu Kft. - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu

  1155 Budapest, Óda u. 21. (M3-as és a Rákos út között)

  Minőségi autó multimédiás (autó dvd), hi-fi berendezések, gyári OEM készülékek és kiegészítők kis- és nagykereskedelme. Forgalmazás, beépítés és szakszerviz. Az Alpine termékek hivatalosan szerződött garanciális, valamint egyéb autó hifi és multimédiás készülékek nem garanciális szervizelése.


  Részletek
 • 2. II.Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Kollégium

  II.Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Kollégium - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu II.Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Kollégium - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu II.Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Kollégium - Audiovizuális rendszer - Tudakozó.hu

  6400 Kiskunhalas, Kossuth u. 39.

  Kiskunhalas régi mezőváros. A halasiak csaknem minden gondolatát a földművelés és az állattenyésztés kötötte le. A város fejlődésének egyik biztosítéka a mezőgazdasági ismeretek tervszerű oktatása lett volna, de azokról csak alig-alig esett szó az iskolában. Sürgetővé vált tehát egy olyan iskola felállítása, ahol a tanulók a gazdálkodásból elméleti és gyakorlati képzést is kapnak.
  *Haladnunk kell minden téren, mert a leghatalmasabb és műveltebb ország ha megáll, lassanként pusztulásnak indul.* - írta 1899...


  Részletek
 • 3. Interton Elektroakusztikai Kft.

  1119 Budapest, Major utca 63.

  A TOA és a COMMUNITY cégek termékeit felhasználva hangosító rendszereket tervezünk és kivitelezünk. Ezek közül jelentősek a bevásárlóközpontok, színházi- és sportlétesítmények hangrendszerei, valamint a visszhangos, nehéz akusztikai körülményekkel rendelkező létesítmények jó beszédérthetőséget biztosító hangosítása - illetve a nagy teljesítményű, nagy hatótávolságú szabadtéri hangrendszerek.


  Részletek
 • 4. Laser-Média Bt.

  2600 Vác, Negyvennyolcasok útja 12.

  Cégünk számítástechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Ecolan Kft.

  8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 30.

  Megoldásszállítás. Komplex rendszerek tervezése, kivitelezése, üzemeltetése. Mobil számítástechnika, internetes alkalmazások fejlesztése, forgalmazása. Ügyfeleink részére egyedi igények szerint kialakított rendszereket, konfigurációkat, szolgáltatásokat kínálunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak