Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

14 db találat

audiokábel

kifejezésre
1 | 2

Audiokábel keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. KáCsa Audió Kft.

  KáCsa Audió Kft. - Audiokábel - Tudakozó.hu KáCsa Audió Kft. - Audiokábel - Tudakozó.hu

  1149 Budapest, Fogarasi út 19/E

  Legyen szó kép vagy hangátvitelről otthonában vagy autójában, minden ehhez szükséges csatlakozó és kábel rendelkezésre áll a Kácsa Audiónál.


  Részletek
 • 2. Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Audiokábel - Tudakozó.hu Fibex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Audiokábel - Tudakozó.hu

  1047 Budapest, Baross utca 91-95.

  A FIBEX Kft. 1993-ban alakult váci székhellyel, de jogelődje révén már 1990 óta jelen van a magyar piacon. Cégünk 2002 októberéig két telephellyel rendelkezett, a működés racionalizálása végett egy korszerű központi telephelyet alakítottunk ki Budapesten, amelyben működik az ügyfélszolgálati iroda, a disztribúciós és a telekommunikációs üzletág, project üzletág és a professzionális patch kábel gyártó üzemünk.


  Részletek
 • 3. Hama Kereskedelmi Kft.

  Hama Kereskedelmi Kft. - Audiokábel - Tudakozó.hu

  1181 Budapest, Zádor u. 18.

  Cégünk fotó-videó tartozékok forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. O.K. Elektronics Kft.

  1188 Budapest, Tölgy u. 3.

  Cégünk 1996 óta a lakosság és közületek rendelkezésére áll. Mindenféle vagyonvédelmi rendszer telepítését, üzembehelyezését és üzemeltetését végezzük. Várunk minden kedves érdeklődőt boltjainkban: Kispesten, a piac I. emeletén és Pestszentlőrincen a Tölgy u. 3. sz. alatt.


  Részletek
 • 5. K-Box Kft.

  1037 Budapest, Bojtár u. 36.

  Az 1994-ben alakult cégünk ipari elektronikai termékek forgalmazásával foglalkozik. Cégünk fő profilja a kábelek és vezetékek (a hagyományostól a legspeciálisabb) valamint a kábelekhez közvetlenül kapcsolódó szerelési anyagok kereskedelme. Forgalmazott termékeink között szerepelnek még egyéb installációs és világítástechnikai, valamint feliratozástechnikai termékek is.
  Budapesti központunk mellett Miskolcon, Győrben és Dunaújvárosban dolgozó képviselőink is készséggel állnak rendelkezésükre.
  A hagyományos...


  Részletek
 • 6. Kertvill 2000 Bt.

  2100 Gödöllő, Szabadság út 65.

  A Betéti társaság 1997.04.07-én alakult villamossági anyagok kiskereskedelmére. Az akkori vezetés 2 év alatt nem tudott érdemi eredményt felmutatni, ezért az eladás mellett döntöttek. 1999.08.23-án a Társasági szerződést módosították, amelyben új vezetés (Juhász Ferencné) került a cég élére, és kibővítésre került a tevékenységi kör is. Fő profilunk a villamossági anyagok kiskereskedelme mellett forgalmazunk biztonságtechnikai és megfigyelőrendszereket (DSC, CROW, PARADOX), HÖRMANN garázsajtókat , kapumozgat...


  Részletek
 • 7. Top-Control Kft.

  1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 8-10.

  Elsődleges területünk a vagyonvédelem, de kiegészítésként a ház-elektronika valamint az irodai rendszerek területén előforduló komplex munkákat is elvégezzük.


  Részletek
 • 8. Torday Stúdió Kft.

  1026 Budapest, Bimbó u. 141/a.

  Telefonszámaink:
  fotó - 70/264-4526
  videó - 30/934-9992
  Referencia: Hewlett Packard, Horizont Magazin, ORACLE, SMS, Siemens.
  Cégünk Nicon F90X és digitális Fuji Fane Pix gépekkel dolgozik. További felszerelések: MS5 SVHS videokamera, Sony 9000 digitális videokamera, Audio Phile kábel, hangfal kábel. Az esküvőből csak a foto és a video marad meg! Ne sajnálja az energiát! Csúcs minőségben vállaljuk az események rögzítését!


  Részletek
 • 9. Áger-Vill Bt.

  1133 Budapest, Véső u. 5.

  Villamossági és villanyszerelési anyagok teljes skálájával várjuk Önöket a hét hat napján!


  Részletek
 • 10. Veko-Kábel Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1035 Budapest, Szél u. 17.

  Az 1992. évi alapítás óta dinamikusan fejlődünk, mind a forgalom, mind a vevőink részére nyújtott szolgáltatások terén. Fő profilunk kábelek és vezetékek importja és nagykereskedelme. Vevőkörünk főleg nagy- és kiskereskedésekből áll, de számos kivitelező is partnerünk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak