Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

adományozás

kifejezésre
1

Adományozás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Rex Kutyaotthon Alapítvány

  Rex Kutyaotthon Alapítvány - Adományozás - Tudakozó.hu Rex Kutyaotthon Alapítvány - Adományozás - Tudakozó.hu Rex Kutyaotthon Alapítvány - Adományozás - Tudakozó.hu Rex Kutyaotthon Alapítvány - Adományozás - Tudakozó.hu Rex Kutyaotthon Alapítvány - Adományozás - Tudakozó.hu Rex Kutyaotthon Alapítvány - Adományozás - Tudakozó.hu Rex Kutyaotthon Alapítvány - Adományozás - Tudakozó.hu

  1048 Budapest, Óceánárok u. 33.

  Mottó:
  " Ne hidd, hogy gyöngédség és önzés késztet az állatokat szeretni . Testvéreink ők , s ugyanabban a műhelyben
  készültek, mint az ember s értelmük is van, néha bonyolultabb és finomabb, mint a legtöbb embernek... "


  Részletek
 • 2. Apor Vilmos Katolikus Főiskola

  Apor Vilmos Katolikus Főiskola - Adományozás - Tudakozó.hu Apor Vilmos Katolikus Főiskola - Adományozás - Tudakozó.hu Apor Vilmos Katolikus Főiskola - Adományozás - Tudakozó.hu Apor Vilmos Katolikus Főiskola - Adományozás - Tudakozó.hu Apor Vilmos Katolikus Főiskola - Adományozás - Tudakozó.hu Apor Vilmos Katolikus Főiskola - Adományozás - Tudakozó.hu

  2600 Vác, Konstantin tér 1-5.

  Apor Vilmos Katolikus Főiskola... elnevezésében a katolikus, azaz egyetemes jelentés és az ősi magyar műveltség szelleme e hely géniuszában egyesül.


  Részletek
 • 3. Ökotárs Alapítvány

  1059 , Szerb u. 17-19. VI. emelet

  Az adományozás és a képzés mellett általános segítségnyújtási programunk keretében szakértői segítséget közvetítünk igény szerint a szervezetnek, hozzánk fordulóknak.


  Részletek
 • 4. A rák ellen, az emberért, a holnapért Alapítvány

  1093 Budapest, Mátyás u. 18. fszt. 1.

  Az Alapítvány kuratóriuma 9 fős, szakmai vezetője prof. Dr. Eckhardt Sándor. A kuratórium az Alapítvány létrejötte óta ellenszolgáltatás nélkül, társadalmi megbízatásként látja el a feladatát.


  Az Alapítvány kezdetben 10 évig kizárólag önkéntes munkatársakkal, térítés nélkül dolgozott. Ez biztosította, hogy az összegyűjtött pénzt szinte teljes egészében a programokra fordítsuk, de nem tette lehetővé, hogy állandó, jó szakemberekből álló stáb jöjjön létre. Ezért először az ügyvitelre, később a programok...


  Részletek
 • 5. Csodalámpa Alapítvány

  1125 Budapest, Alsó-svábhegyi út 11.

  A CSODALÁMPA közhasznú alapítvány célja olyan, életet veszélyeztető betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy saját kívánságának teljesítése, ahol a család anyagi helyzete a kívánság teljesítését nem teszi lehetővé.

  - Adószám: 18248670-1-43
  - Bankszámlaszám:
  UniCreditbank Zrt.
  10918001-00000015-99050010
  IBAN HU18 1091 8001 0000 0015 9905 0010
  BIC BACXHUHB


  Részletek
 • 6. Prospero Könyvei Budapest Kft.

  1066 Budapest, Weiner Leó u. 20.

  Cégünk könyvkereskedésként tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. Csökkentlátó Gyermek Alapítvány

  1202 Budapest, Kulcsár u. 10/c. fsz. 1.

  Az alapítvány folyamatosan támogatja, az elsősorban jól tanuló, előremutató céljaikat megvalósításani akaró a képi világról részben, vagy egészében lemondani kényszerült gyermekeket.
  Telefonos ügyelet 7:30- 8:50, este 18:30- 19:30


  Részletek
 • 8. Maholnap Magyar Jóléti Alapítvány

  1074 Budapest, Szövetség u. 43. I.em. 10.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak