Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

VOLKSWAGEN CARAVELLE

kifejezésre
1

VOLKSWAGEN CARAVELLE keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. 4 Tölgyesi Autójavító Kft.

  4 Tölgyesi Autójavító Kft. - VOLKSWAGEN CARAVELLE - Tudakozó.hu 4 Tölgyesi Autójavító Kft. - VOLKSWAGEN CARAVELLE - Tudakozó.hu 4 Tölgyesi Autójavító Kft. - VOLKSWAGEN CARAVELLE - Tudakozó.hu

  1135 Budapest, Szent László út 99.

  4 Tölgyesi Autójavító Kft.

  Első generáció

  1949-ben már maszek autójavítóként kezdtünk ismerté válni Budapesten, amikor még csak a nagyon híres embereknek, színészeknek volt autójuk. Ekkor még csak autószereléssel foglalkoztunk.

  Második generáció
  Aztán jött a második generáció 1972-ben, mikor már karosszériajavítással, autóvillamossággal is foglalkoztunk. Ekkoriban leginkább Trabanttal, Wartburggal, Ladával, Barkasszal, Polskival, Skodával volt tele a műhelyünk.

  Harmadik generáció: jelen
  Majd ...


  Részletek
 • 2. Bumeráng-Car Kft.

  4029 Debrecen, Szoboszlói u. 50.

  Cégünk országos szinten áll ügyfelei rendelkezésére széleskörű választékkal, hosszú- és rövidtávú bérlési lehetőségekkel.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak